Life

Feli Donose, aspru criticată după ce a slăbit zeci de kilograme. Ce au putut să îi spună internauții vedetei

Feli Donose a ajuns într-o situație cât se poate de neplăcută. Deși a slăbit zeci de kilograme într-un timp scurt, vedeta a ajuns din nou victima criticilor răutăcioase.
19.10.2022 | 18:02
Feli Donose aspru criticata dupa ce a slabit zeci de kilograme Ce au putut sa ii spuna internautii vedetei
Feli Donose a reușit să slăbească în timp record zeci de kilograme. Sursă foto: Instagram / captură Fanatik
ADVERTISEMENT

Feli Donose are 36 de ani și o bună perioadă de timp s-a confruntat cu kilogramele în plus. Artista a reușit însă să ia o decizie radicală și a ajuns să slăbească zeci de kilograme.

Feli Donose a reușit să slăbească în timp record

Dacă stăm să ne uităm în urmă, în perioada în care era mai plinuță, artista era aspru criticată de internauți pentru modul în care se afișa în mediul online.

ADVERTISEMENT

Deși se aștepta ca odată ce slăbește lucrurile să se schimbe, Feli Donose a avut parte de o surpriză nu foarte plăcută. Artista este criticată în continuare de internauți, de această dată pentru alegerile vestimentare pe care le face, dar și pentru aparițiile publice.

Mai mult de atât, sunt persoane care îi reproșează că este mult prea slabă, sau că arăta mult mai bine înainte, iar criticile nu se opresc aici, după cum spune artista.

ADVERTISEMENT

”Când eram grasă și frumoasă: «Mamă, Feli! Acoperă șuncile alea!» Când eram slabă: «Feli, acum că ești slabă de ce te îmbraci larg? Totuși, parcă ești prea slabă! Erai mai frumoasă mai plinuță».

Când mă îmbrac «mai mulat»: «S-a pitziponcit și asta». Când mă îmbrac masculin: «Da ce? Ai p*** între picioare? Dacă nu «arăți piele», ești ca o măicuță».

ADVERTISEMENT

Când ai decolteu: «OMG! EȘTI MAMĂ! Ce-i cu decolteul ăla?» De parcă decolteul nu e parte din femeie, fie că îl acoperi sau nu”, a dezvăluit artista în medie online.

Feli Donose nu mai este afectată de criticile internauților

Dacă înainte toate vorbele rele venite din partea internauților o afectau destul de tare, iată că acum, când se simte perfect în pielea ei, artista nu mai are niciun sentiment.

ADVERTISEMENT

A obosit să răspundă în fața criticilor și preferă să fie ea însăși, în ciuda lucrurilor pe care alții i le reproșează constant în mediul online.

De asemenea, odată cu evoluția ei din ultimii ani de zile, dar și cu traumele din trecut, artista a înțeles că indiferent de cum ar fi și ce ar alege să facă, oamenii o vor judeca oricum și nu este necesar să dea explicații nimănui sau să se lase afectată.

ADVERTISEMENT