Feli Donose, dezvăluiri despre nunta de vis: ”Nu vrem să facem totul pe fugă”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/09/2020, 20:18
Feli Donose, dezvăluiri despre nunta de vis: ”Nu vrem să facem totul pe fugă”

Feli Donose se pregătește intens pentru ziua la care visează orice femeie încă din copilărie. Blondina urmează să îmbrace rochia de mireasă pentru prima oară și spune că deja are câteva idei în minte pentru marele eveniment care încă nu a fost stabilit.

Cântăreața și iubitul ei nu vor să grăbească lucrurile și să facă o ceremonie pe grabă, de aceea așteaptă ca lucrurile legate de pandemie să se liniștească. Îndrăgita artistă visează să fie înconjurată de toți oamenii dragi, iar evenimentul să fie undeva în natură.

Solista a povestit într-un interviu pentru revista Unica cum arată nunta ideală, precizând că i-ar plăcea să fie o mireasă atipică, desculță. În plus, Feli Donose a dezvăluit că nu visează la un eveniment grandios, ea fiind genul de persoană care vrea ceva discret.

Feli Donose, sinceră legat de planurile de căsătorie. La ce visează artista

„Îmi doresc mult să fiu o mireasă desculță. Să dansez în iarbă cu tălpile goale și să ne înconjoare natura și oamenii pe care îi iubim și prețuim”, a mărturisit frumoasa blondină, potrivit sursei citate anterior.

Feli Donose nu se gândește să invite la nuntă rudele îndepărtate, precizând că este un moment în care mirii trebuie să fie puțini egoiști pentru că oricum nu vor mulțumi pe toată lumea.

Cântăreața a mărturisit că la botezul fiicei sale Nora Luna au fost prezente 60 de persoane, iar la cununie probabil vor fi la fel.

„Cel mai important oricât de egoist ar suna este să fii tu fericit pentru că este ziua ta și seara ta acea petrecere. Totul este despre tine, nu despre ciocnit pahare ca să nu se supere mătușa mea din Mediaș sau mătușa din Mureș. 

E o zi în care ai dreptul să fii egoist și să fie totul despre tine pentru că în general în viață, viața noastră este despre alții pentru că ne oferim altor oameni. Și atunci am zis să facem și ca mine și ca el, să găsim un echilibru.

Nu vrem să facem totul pe fugă. Cu siguranță când se va putea (în funcție de cum se așază lucrurile după perioada asta grea prin care trecem cu toții), o să ne punem la masă ca doi bătrânei și o să facem planul certându-ne că unul vrea cumva, celălalt vrea altcumva!”, a mai spus artista. 

Închide ×