Life

Feli Donose, după divorțul care a aruncat în aer showbiz-ul românesc, vrea să adopte un copil: ”Îmi spune inima”

Feli Donose devzăluie, cu sinceritate, cum se simte la 7 ani de la operația la stomac și ne spune cum iubește ea atunci când o face.
05.03.2024 | 17:00
Feli Donose dupa divortul care a aruncat in aer showbizul romanesc vrea sa adopte un copil Imi spune inima
Feli Donose, dezvăluiri exclusive despre viața personală. Sursă foto: Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață Feli Donose recunoaște că nu ar recomanda nimănui operația pe care a suferit-o și ne spune cum susține copiii diagnosticați cu autism.

Feli Donose vrea să adopte un copil și se implică în cauze umanitare

Într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, talentata cântăreață Feli Donose mărturisește că, deocamdată, a pus pe hold planul de a adopta un copil. După 7 ani de la operația de stomac artista spune că nu ar recomanda această porcedură și aflăm cum stă cu dragostea, după un an de la divorțul de tatăl fiicei sale.

ADVERTISEMENT

Aflăm că pe data de 24 martie va avea loc Legal Half-Marathon, singura competiție dedicate profesiilor juridice și publicului larg. O parte din taxa de participare a acest maraton este redirecționată către cauza aleasă de fiecare alergător în parte. Feli Donose este ambasadorul cauzei Autism Voice.

Feli Donose a devenit cunoscută odată cu participarea la Vocea României. Mărturisește că nu i-a plăcut presiunea și competiția intre colegi. De asemenea, Feli ne spune dacă planul de a adopta un copil mai este de actualitate.

ADVERTISEMENT

“Am pus pe hold planul adopției, dar categoric încă simt să fac asta. În viața mea din ultimii ani s-au produs multe schimbări care m-au făcut să accept că ar fi bine să mai aștept. Asta îmi spune inima, așa că am să o ascult”, spune, în exclusivitate pentru FANATIK, Feli Donose.

“Îmi doresc să reușesc să trec peste întrebările dificile”

De foarte tânăra Feli Donose a plecat de la Sebeș la Cluj apoi la București. Mărturisește că mama ei a învățat-o să aibă curaj și să încerce lucruri noi. Ca mama, la rândul ei, Feli trebuie să aibă răspuns la toate întrebările fiicei sale.

ADVERTISEMENT

“Mama mea mereu a fost o femeie hotărâtă și curajoasă și se pare că i-am călcat pe urme. Mie îmi place să merg în locuri noi și să cunosc oameni noi. Așa cum spuneam la începutul interviului, am avut noroc mai mult de oameni frumoși decât de oameni mai puțin frumoși. Așa că, dacă dau timpul înapoi, văd că nu mi-a fost atât de greu. Nici măcar când, poate, la un moment dat, mintea mea spunea nu mai pot.

Acum Nora Luna are 5 ani și, sigur, încep întrebările. Fiind o fire creativă știu cum să îi răspund ca să înțeleagă lucruri la vârsta ei. Îmi doresc să reușesc să trec peste întrebările dificile cu brio”, ne spune cunoscuta cântăreață.

ADVERTISEMENT

“Nu recomand operația de gastric-sleeve”

În 2018, Feli Donose și-a pierdut tatăl, omul cu care avea o relație specială. Aflăm și care este cel mai mare defect al cunoscutei cântărețe. Mai exact, ea spune că pasiunea cu care împărtășește sentimentele o face să aibă de pierdut.

“E trist când trebuie să vorbești despre oamenii pe care îi iubești dar nu mai sunt pe pământ. Nu cred că e vorba de apucat să îi spun tot ce îmi doream. Eu mereu am fost directă și sinceră cu tata. Tocmai pentru că l-am iubit într-un mod special.

Defectul meu este că nu reușesc să fiu punctuală. O calitate pe care de altfel și eu o prețuiesc atunci când o întâlnesc în alți oameni e că sunt o prietenă fidelă. Și atunci când iubesc, iubesc fără analiză”, recunoaște frumoasă cântăreață.

După operația de gastric sleeve, Feli Donose și-a revenit complet dar spune că nu ar recomanda această procedură. Recunoaște că, atunci când are vreo perioadă mai stresantă, se calmează dacă ronțăie dulciuri.

“Au trecut 7 ani de la gastric-sleeve. Evident m-am refăcut. Nu recomand operația decât dacă medicul o recomandă ca și colac de salvare pentru sănătatea ta”, mărturisește Feli Donose.

“Statul român nu înțelege încă ce înseamnă lumea copiilor atipici”

Pe data de 24 martie 2024 va avea loc Legal half marathon, una dintre cele mai rapide competiții de alergare din lume. Feli Donose a decis să se alăture echipei Autism Voice. Frumoasa artistă ne spune cum a luat această decizie și cât de pregătit este statul român pentru nevoile copiilor atipici.

“De mică mi s-a întâmplat să cunosc oameni frumoși. Cumva viața m-a înconjurat de oameni cu inima mare de la care să am ce învăța, ca și eu la rândul meu să cresc frumos. Așa am întâlnit-o pe Nicoleta. Ea m-a invitat să fac parte dintr-un experiment care îmi făcea cunoștință pentru prima oară cu ce înseamnă autismul. M-a impactat atât de tare încât mi-am dorit să fiu prezentă în viața echipei Autism Voice de atunci până în prezent și în viitor.

Cred că oamenii, în adâncuri, au inima mare și sunt deschiși să ajute, mai ales dacă au acces la informație. Eu cred că undeva se produce un gol și statul român nu înțelege încă ce înseamnă lumea copiilor atipici. În cazul asta, lumea autismului. Nici oamenii care nu cunosc nu au cum să știe cum să fie parte din ajutor pentru ei. Asta pentru că nu ajunge clar informația la ei. E nevoie de un mecanism care să arate ce înseamnă și cât de mult contează prezența și ajutorul. Atât sub formă emoțională cât și, bineînțeles, financiară pentru copiii atipici”, ne spune Feli.

“Fiecare 2 euro se adună în ore de terapie gratuită”

Feli Donose vrea că lumea să știe ce înseamnă asociația Autism Voice și cum putem ajuta, fiecare în parte, prin participarea la Legal Half Marathon. De aceea, în ultima vreme, face tot ce poate să popularizeze cauzele umanitare.

“Autism Voice este cea mai mare organizație de specialitate din țară, care ajută copii și tineri cu autism. Îmi sunt tare dragi fiindcă am văzut cu ochii mei ceea ce fac, iar copiii aceștia merită tot ce e mai bun.

Comunitatea poate ajuta Autism Voice donând sau participând la eveniment. Sau, dacă nu pot face asta, pot trimite un SMS cu textul VOCE la 8844. Acolo fiecare 2 euro se adună în ore de terapie gratuită pentru copii și resurse pentru familiile în nevoie”, ne spune cunoscuta cântăreață.

“Pentru mine sportul mereu a fost o provocare”

Feli Donose recunoaște că, pentru ea, sportul a fost mereu o provocare. Mărturisește că înțeles destul de târziu că mișcarea și alimentația sunt două lucruri foarte importante în viața unui om.

“Pentru mine sportul mereu a fost o provocare. De mică am simțit asta. Acum, după mulți ani, cu stilul de viață destul de haotic pe care îl duc în lumea mea de artist, îmi dau seama că lipsa lui și-a pus bine amprenta.

Am înțeles, din păcate, destul de târziu că sportul și alimentația sunt cele mai importante lucruri pe care să le faci. Ele sunt combustibilul corpului și contribuie atât de mult la starea de bine nu doar fizică, dar și emoțională”, mărturisește Feli.

ADVERTISEMENT