Life

Feli Donose, în culmea fericirii! Artista a fost cerută în căsătorie. “Accept pentru că…”

24.09.2020 | 15:22
Feli Donose in culmea fericirii Artista a fost ceruta in casatorie Accept pentru ca
Feli Donose, în culmea fericirii! Artista a fost cerută în căsătorie. "Accept pentru că..." Sursa foto: avantaje.ro
ADVERTISEMENT

Viața lui Feli Donose este pe cale să se schimbe în bine. Artista este foarte fericită și a făcut anunțul chiar pe pagina sa de Instagram. Feli a fost cerută în căsătorie și a oferit detalii în exclusivitate despre acest moment de neuitat.

Feli a postat marea veste pe contul său de Instagram, unde îi face o declarație partenerului ei de viață. Vedeta afirmă că a acceptat și că este mândră să fie numită “nevastă”, relatează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Feli și Cătălin sunt împreună de câțiva ani și au împreună o fetiță de aproape doi ani, Nora Luna. Artista este foarte apreciată pe piața muzicală și s-a făcut cunoscută prin intermediul participării la “Vocea României”.

Feli, cerută în căsătorie de iubitul ei, Cătălin

Cântăreața a făcut marele anunț pe contul său de Instagram, unde și-a declarat iubirea pentru viitorul ei soț într-o postare emoționantă. “DA! Accept să-ți fiu soție, Cătălin! Pentru că mă accepți fix așa cum sunt și pentru că ne iubim și respectăm. Accept pentru că ești cel mai bun prieten al meu.”, a scris vedeta.

ADVERTISEMENT

“Accept pentru că viața cu tine e simplă, frumoasă și așezată și pentru că ne trăim povestea ca doi adolescenți care se iubesc la nebunie când se iubesc, și sunt 2 vulcani când se aprind. Mulțumesc că m-ai făcut mamă de Nora Luna și (imediat) soția ta.”

Pandemia de coronavirus și perioada de izolare a fost benefică pentru cei doi, care au stat acasă și s-au bucurat de momentele în familie petrecute cu fiica lor. Feli este acum mai fericită ca niciodată, mai ales după marele anunț.

ADVERTISEMENT

Fanii au reacționat imediat și au felicitat-o pe artistă pentru acest moment fericit din viața ei. “Felicitări! Toată fericirea!”, “Felicitări, dragilor, să fie cu bucurie și înțelegere” sunt doar câteva dintre mesajele fanilor din secțiunea de comentarii.

Feli și Cătălin au devenit părinți în urmă cu aproape doi ani și se bucură din plin de viața de familie. Cei doi sunt împreună de trei ani. Cererea în căsătorie a emoționat-o pe artistă până la lacrimi, așa cum a declarat pentru unica.ro.

ADVERTISEMENT

Feli a devenit cunoscută după ce a participat la show-ul “Vocea României” în 2012. Originară din Sebeș, artista și-a construit o carieră muzicală de succes și melodiile ei au avut imediat un impact pozitiv asupra publicului.

ADVERTISEMENT