ADVERTISEMENT
Life

Feli Donose, mii de like-uri pe Instagram. Fotografia care i-a impresionat pe fani

Autor: Stefania Bacanu | 03.06.2020 | 18:44
Feli Donose, mii de like-uri pe Instagram. Fotografia care i-a impresionat pe fani
Feli Donose. Foto: Instagram

Feli Donose a postat pe Instagram o fotografie care a strâns mii de like-uri în doar câteva ore. Fanii au fost impresionați când au văzut-o pe micuța Nora Luna alături de artistă.

ADVERTISEMENT

Feli Donose și poza de mii de like-uri

De mai bine de un an și jumătare, Feli Donose este o mămică extrem de fericită și împlinită. Micuța Nora Luna îi face viața să strălucească, în culori vii, și pentru asta îi mulțumește lui Dumnezeu zilnic.

Și-a dorit din suflet un copil, iar acum, că îl are, își exprimă fericirea și mulțumirea cu fiecare ocazie. Feli a adus-o pe lume pe Nora Luna în luna noiembrie 2018 și a făcut atunțul imediat pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

“Oamenii spun că Nora Luna seamănă cu amândoi în parte, pe măsură ce creşte.

Cu cât creşte mai mult, capătă trăsături fizice şi din partea mea, şi din partea lui. Ca personalitate cred că seamănă mai mult cu mine”, spunea Feli într-un interviu oferit la puțin timp după ce a născut.

ADVERTISEMENT

De 1 iunie, artista a publicat o fotografie cu micuța Nora Luna de când avea doar șase luni, pentru a le arăta fanilor cât de mult a crescut.

feli donose, nora luna
Feli Donose, mii de like-uri pe Instagram. Fotografia care i-a impresionat pe fani. sursă foto: Instagram

“Împart cu voi o poză din cufărul cu amintiri în care Nora Luna mea avea doar 6 luni. ❤️ Azi, ai peste 1 an și jumătate. Ce frumos crești, mami! Și ce sănătos cresc și eu cu tine! Mulțumesc!

ADVERTISEMENT

La mulți ani de 1 iunie, copilul meu! Prin tine se explică Dumnezeu! ❤️ #eusuntfeli #felidinpoveste #noralunamea #teiubescdintotdeauna #soarelesiluna”, a scris artista pe Instagram în dreptul fotografiei de mii de like-uri.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!