ADVERTISEMENT
Life

Feli Donose și micuța Nora Luna, într-o imagine care a strâns zeci de mii de aprecieri

Autor: Stefania Bacanu | 19.05.2020 | 19:27
Feli Donose și micuța Nora Luna, într-o imagine care a strâns zeci de mii de aprecieri
Feli Donose și micuța Luna, într-o imagine care a strâns zeci de mii de aprecieri sursă foto: facebook

Micuța Luna are aproape un an jumătate, iar Feli este tare mândră de ea. Tocmai de aceea, artista a publicat o imagine cu ea și fiica ei, iar postarea a strâns zeci de mii de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Feli Donose și Luna, o imagine de zeci de mii de like-uri

Feli Donose este o artistă apreciată, de succes, dar și o mamă fericită și împlinită, care nu ratează nicio ocazie în a-și arăta recunoștința pentru ce a primit de la Dumnezeu. Ultima postare de pe Instagram este despre micuța Nora Luna, care îi umple sufletul de bucurie.

Feli Donose, Luna
Feli Donose și micuța Luna, într-o imagine care a strâns zeci de mii de aprecieri sursă foto: Instagram

Feli abia așteaptă să urce pe scenă

Așa cum s-a întâmplat în cazul tuturor artiștilor, și Feli a fost în pauză muzicală în această perioadă. Fără concerte, fără avenimente și fără întâlniri cu fani, doar în mediul online.

ADVERTISEMENT

Dar, știe că toate se vor sfârși și va veni ziua în care își va revedea fanii, va reveni pe scenă și își va recăpăta viața de dinainte.

Acum, Feli este numai un zâmbet. Este o artistă iubită și apreciată, scoate hit după hit, are familia pe care și-a dorit-o dintotdeauna, dar viața ei nu a arătat mereu așa. În urmă cu câțiva ani, vedeta a traversat o perioadă extrem de grea, o depresie severă care a pus-o la pământ.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă s-a vindecat, și-a schimbat complet stilul de viață, mănâncă sănătos, este mult mai atentă la ce tip de cărți citește și ce muzică ascultă.

Toate contribuie la starea de spirit pe care o are și doar cu atenție poate avea o viață liniștită, departe de blocaje, piedici sau o altă cădere.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!