Felipe Massa, detalii noi despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher! “Știu cum se simte, am informații”

Alexandru Năstase   
în HotNews
24/05/2020, 11:22
Felipe Massa, detalii noi despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher! “Știu cum se simte, am informații” GALERIE FOTO
Michael Schumacher nu a mai fost văzut după momentul accidentului. Sursa foto - hepta.ro

Felipe Massa a oferit detalii noi despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher! Deși situația fostului campion mondial a fost învăluită în mister, încă de la accidentul în care a fost implicat în decembrie 2013, fostul său coleg a fost de acord să povestească despre acesta.

Felipe Massa, detalii noi despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher!

Massa spune că l-a vizitat pe Schumacher în vila pe care acesta o deține în Elveția. “Știu cum se simte, am informații. Mereu am avut o relație apropiată cu el. Cu Corinna, mai puțin, pentru că nu prea venea să vadă cursele.

Situația nu este ușoară, se află într-o fază dificilă și trebuie să respectăm acest lucru, la fel cum face și familia. Ei nu vor să divulge nicio informație, așa că cine sunt eu să o fac?

“Știu cum se simte, am informații”

 Sper și mă rog în fiecare zi să se facă bine și să revină pe circuit, mai ales că fiul său pilotează acum. Să îl încurajeze și să îl urmărească. Mă rog ca acest lucru să se întâmple într-o zi”, a declarat Massa.

Vă readucem aminte că Michael Schumacher a suferit un accident pe o pârtie de schi. Diagnosticul pus atunci de medici a fost unul crunt: traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală.

Au urmat două operații la Grenoble, de unde a fost externat în iunie 2014. După alte 3 luni la un spital din Lausanne, fostul campion mondial de Formula 1 a urmat un program de recuperare la locuința proprie din Gland, Elveția.

Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari), performanţă neegalată până acum.

De remarcat că în urmă cu doar două săptămâni, Michael Schumacher a fost ales de fanii Formulei 1 cea mai influentă persoană din istoria acestui sport.

Iniţial, pe lista realizată de o comisie de experţi s-au aflat 32 de personalităţi care au avut o influenţă importantă asupra F1. După o serie de runde de votare 1-1, s-a ajuns la doar două nume: Bernie Ecclestone şi Michael Schumacher. Schumacher a obţinut 61 la sută din totalul voturilor din finală, iar Ecclestone 39 la sută.

 

 

Închide ×