Nicio categorie

Massa oferă ultimele detalii despre starea lui Schumacher. Pilotul povesteşte prin ce a trecut cînd a fost în comă

Presa internaţională tratează şi astăzi subiecte interesante din lumea sportului....
16.03.2014 | 09:55

Presa internaţională tratează şi astăzi subiecte interesante din lumea sportului.

La Gazzetta dello Sport. Grande Inter!

Jurnaliştii italieni pun pe prima pagină victoria lui Inter în faţa revelaţiei Serie A, Hellas Verona. Nerazzurri au cîştigat cu 2-0, iar prestaţia bună le dă speranţe suporterilor într-o revenire în prim planul fotbalului european. Obiectivul interiştilor în acest an este clasarea pe un loc de cupă europeană, în timp ce formaţia antrenată de fostul antrenor al CFR-ului, Andrea Mandorlini, nu are emoţii în ceea ce priveşte retrogradarea, clasîndu-se pe poziţia a 7-a.

prima_pagina_grande

 

Marca. Real lider!

Ziariştii de la Marca relatează pe coperta ziarului victoria la limită a lui Real Madrid, de pe terenul Malagăi, 1-0. Madrilenii au mai trecut de un duel periculos şi au şanse mari să cîştige campionatul în cazul în care nu vor face paşi greşiţi, aflîndu-se la 3 puncte de urmăritoarea Atletico Madrid.

marca

 

L’ Equipe. A existat inimă!

Jurnaliştii de la L’ Equipe evidenţiază înfrîngerea naţionalei de rugby a Franţei în faţa Irlandei, 22-20, în cadrul Turnelui celor 6 naţiuni. Chiar dacă a pierdut, ziariştii sînt mulţumiţi de prestaţia echipei şi de atitudinea arătată în teren. Astfel, Irlanda a cîştigat trofeul, în timp ce Franţa s-a clasat doar pe 4.

l_equip.750

 

Bild. Felipe Massa speră să-şi revină Schumi

Pilotul de Formula 1, Felipe Massa, speră la o revenire miraculoasă a prietenului său, Michael Schumacher. Massa a fost şi el în comă indusă în 2009 după un accident la Budapesta şi povesteşte într-un interviu pentru Bild ce simptome a avut în momentul în care s-a trezit din starea indusă. “Mă simţeam tare ameţit, pur şi simplu eram drogat. Am avut un somn foarte adînc, în primele zile după ce m-am trezit nu ştiam absolut nimic. Totul era şters în mintea mea. Mi s-a spus că am un copil de 4 ani şi nu-mi venea să cred. Copilul meu şi acum consideră că sportul practicat de mine este unul extrem de periculos”, a spus Massa pentru cotidianul german.

massa

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri