Premier League

Fellaini și-a prelungit contractul cu Manchester United. Fanii sunt revoltați

30.06.2018 | 11:51

Fanii lui Manchester United sunt revoltați după ce mijlocașul Marouane Fellaini și-a prelungit contractul la club pentru o perioadă de 2 ani. Incertitudinile din ultima perioadă, când au circulat zvonuri potrivit cărora jucătorul va ajunge la Arsenal, i-a făcut pe suporterii lui United să nu îl mai agreeze pe belgian.

Mijlocașul de 30 de ani, care se află cu Belgia la Campionatul Mondial din Rusia, acolo unde s-a calificat în optimile de finală, a semnat un nou contract cu Manchester United, valabil până în 2020, cu posibilitatea de prelungire pe încă un an. Fellaini s-a aflat în atenția lui Arsenal în ultima perioadă și a trezit interesul și unor echipe din Turcia.

Fostul jucător al lui Everton a anunțat că va rămâne la Manchester United, însă fanii nu au fost deloc fericiți. Majoritatea sunt nemulțumiți că antrenorul Jose Mourinho a decis să îl păstreze în lot pe Fellaini. Imediat au început să curgă mesajele negative pe rețelele de socializare.

Fellaini a semnat un nou contract, dar fanii nu îl mai vor

“Este ce mai proastă știre pe care am auzit-o vreodată. Haideți să strângem bani și să îi plătim salariul ca să plece. Mourinho pierde controlul și imaginați-vă cum ar fi să îl lase pe Martial să plece. Va trebui să strângem bani să îl dăm afară pe Mourinho”,

a scris un suporter. “Faptul că Fellaini a semnat un nou contract nu e tocmai știrea pe care voiam să o aud într-o zi de vineri”, a fost mesajul unui alt fan.

https://twitter.com/ned_hoyle/status/1012699796522524672