Vezi noua frizură a lui Fellaini. Aduce mult cu un personaj de desene animate

Sorin Dumitrescu   
in Galerie foto
13/03/2018, 13:15
Vezi noua frizură a lui Fellaini. Aduce mult cu un personaj de desene animate GALERIE FOTO
Marouane Fellaini a semnat un nou contract cu Manchester United

Belgianul Marouane Fellaini, mijlocaşul celor de la Manchester United, a ieşit mereu în prim plan ca urmare nu numai a calităţii jocului, dar şi a frizurii sale cu totul speciale, care aminteşte mult de look-ul vedetei Columbiei de la CM 1994, Carlos Valderrama. În fotbalul european doar brazilianul Marcelo de la Real Madrid se mai apropie ca stil de frizura lui Fellaini. VEZI GALERIE

Fellaini, care foarte probabil va părăsi în vară Old Trafford, pentru a semna cu PSG, şi-a lăsat fanii tablou după ce a apărut pe contul său de socializare cu un nou look. Noul aspect a atras o mulţime de comentarii din partea celor care îl urmăresc. Aceştia au spus în majoritate că acum Fellaini seamănă izbitor cu un celebru personaj din lumea de carton a desenelor animate, şoricelul Mickey Mouse.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Fellaini apare cu mai multe frizuri în revistă

Fellaini a dezvăluit că noua frizură a fost cerută de către publicaţia GQ Style, în paginile căruia belgianul a acordat un amplu interviu şi unde frizura cu urechi a la Mickey Mouse nu este singura poză excentrică.

Totodată, el a ţinut să explice modul în care vede nu fotbalistul, ci omul Fellaini viaţa de zi cu zi, ce îi place şi ce nu la oameni şi să dezmintă ideea că ar fi un fotbalist agresiv, care caută să intimideze adversarul. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×