Fotbal intern

Felul în care Marius Șumudică își „fidelizează” jucătorii: „A zis că își vinde mașina să ne dea primă”

08.05.2020 | 15:55
Felul in care Marius Sumudica isi fidelizeaza jucatorii A zis ca isi vinde masina sa ne dea prima
ADVERTISEMENT

Sorin Strătilă, fostul jucător al lui Dinamo și al Astrei Giurgiu, a vorbit despre felul în care Marius Șumudică vorbește cu jucătorii și cum să reușească să obțină maximul de la aceștia.

Cum își apropie Marius Șumudică jucătorii de el

Sorin Strătilă, fostul jucător al lui Dinamo

și al Astrei Giurgiu, a vorbit despre felul în care Marius Șumudică își apropie jucătorii: Pentru mine cei mai buni antrenori sunt Marius Șumudică, Cornel Țălnar și Dario Bonetti. Mai discut cu ei și acum din când în când”.

ADVERTISEMENT

„Am rămas șocat cum vorbea Marius Șumudică în vestiar, a zis că ne dă el primă, că își vinde mașina. Nu știu dacă și-a vândut-o, dar a doua zi a venit cu banii în vestiar. Avea harul ăsta de a te mobiliza”, a povestit fostul internațional pentru prosport.ro.

Sorin Strătilă și-a reprogramat nunta

Nu numai meciurile de fotbal și competițiile sportive din lume se reprogramează, ci și nunțile. Sorin Strătilă, fostul mijlocaș al lui Dinamo a fost nevoit să-și reprogrameze nunta din cauza epidemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Sorin Strătilă a vorbit despre reprogramarea nunții sale: „S-a amânat un an Olimpiada, aşa că nu e problemă să amânăm şi noi nunta. Nu e de glumă cu acest virus care face ravagii în toată lumea.

Am fost la restaurant şi am găsit înţelegere să reprogramăm nunta pentru anul viitor, mai exact pe 19 iunie. Am discutat şi cu fotograful şi cu muzicanţii , astfel că totul este programat pentru iunie 2021”.

ADVERTISEMENT

„Eu am foarte multe rude în străinătate, în Italia şi Spania şi acolo se moare pe bandă rulantă. Naşii mei sunt stabiliţi în Spania unde sunt probleme mari.

Sper să treacă cu bine peste această pandemie. Mi-e dor de fotbal, sper să putem încheia cumva campionatul. Că va fi la finalul lunii mai, că va începe în iunie, nu e o problemă.

ADVERTISEMENT

Important este să treacă această pandemie şi să ne putem bucura cu toţii de viaţă”, a mai spus Sorin Strătilă.

ADVERTISEMENT