News

Femeia care a agresat-o pe Cristina Joia, vedeta Pro TV, a fost reținută

10.11.2020 | 09:00
Femeia care a agresato pe Cristina Joia vedeta Pro TV a fost retinuta
ADVERTISEMENT

Femeia acuzată de lovirea designerului Cristina Joia, cunoscută de la emisiunea ”Visuri la cheie” de la Pro TV, a fost reținută, marți dimineață, de către Poliția Capitalei.

În cursul serii de luni, femeia în cauza a fost dusă la audieri, iar în urma acestora angajații Secției 14 Poliție au decis că s-au întrunit toate condițiile procedurii de reținere.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, Cristina Joia a fost lovită violent cu un obiect dur într-un magazin din Sectorul 4 al Capitalei. În urma agresiunii, designerul a suferit o fractură de piramidă nazală şi mai multe tăieturi.

A fost reținută femeia care a agresat-o pe Cristina Joia, vedeta Pro TV

Femeia care a bătut-o pe Cristina Joia a fost prinsă de autorități în cursul serii de luni, 9 noiembrie. Ștefania Andrei, o tânără în vârstă de 34 de ani, a fost apoi adusă la Secția 14 din Capitală pentru audieri.

ADVERTISEMENT

După mai multe ore petrecute în fața procurorilor, agresoarea a fost reținută. Inițial, aceasta a recunoscut că a lovit-o pe Cristina Joia, însă susține că a reacționat astfel pentru că designerul i-ar fi rupt ștergătorul de la mașină.

”La data de 7 noiembrie, în jurul orei 17,00, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din Sectorul 4 a fost agresată o persoană.

ADVERTISEMENT

La faţa locului au sosit de îndată poliţiştii care au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaşte”, a informat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), conform Agerpres.

Ce pedeapsă risca femeia care a bătut-o pe vedeta Pro TV

Ștefania Andrei, agresoarea Cristinei Joia, va fi acuzată oficial de infracțiunea de loviri și alte violențe, pentru care riscă până la 5 ani de închisoare.

ADVERTISEMENT

Designerul de la Visuri la cheie a avut parte de un incident violent în București chiar în weekend-ul care a trecut. Cristina a fost desfigurată în bătaie chiar într-un supermarket de către o femeie.

Agresoarea i-a spart nasu designerului și s-a ales cu o fractură de piramidă nazală, având nevoie de operație. Polițiștii au identificat suspecta cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere și este cercetată pentru infracțiunea de lovire și alte violențe.

ADVERTISEMENT
Tags: