Fotbal intern

Femeia care i-a devenit apropiată lui Mihăiță Neșu! O cheamă la fel ca pe fosta soție și a devenit îngerul păzitor al fostului fotbalist

05.10.2018 | 00:07
Mihăiță Neșu a rămas paralizat în urma unui accident suferit în timpul unui antrenament

Sunt și vești frumoase în ceea ce-l privește pe Mihăiță Neșu. Fostul fotbalist are alături de el o femeie care i-a devenit apropiată după ce acesta a trecut prin mai multe drame. Totul a început când Neșu a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile după ce un coechipier a căzut peste el în timpul unui antrenament al celor de la Utrecht. Au urmat momente înfiorătoare pentru Neșu. A fost părăsit de soție, după care părinţii săi au încetat din viaţă.

În tot acest timp, Mihăiță Neșu s-a apropiat de biserică și Dumnezeu și a încercat să găsească un răspuns pentru tot ceea ce i s-a întâmplat. Alături de el, a apărut și o femeie, considerată de puținii prieteni pe care fotbalistul îi mai are, cu adevărat deosebită. Maria este mereu lângă fostul fotbalist, îl ajută în orice situație întâlnește în viață și îl sprijină necondiționat pentru a depăși orice obstacol.

Femeia care i-a devenit apropiată lui Mihăiță Neșu! Neșu și Maria
Mihăiță Neșu răspunde unei întrebări secondat de Maria Băcăran

Cine este femeia de lângă Mihăiță Neșu

Ironia sorții face ca pe femeia care stă acum mereu lângă Mihăiță Neșu să o cheme la fel ca pe fosta soție a fotbalistului. Maria nu s-a speriat însă de fractura de coloană care i-a schimbat total viața lui Neșu. Deși doctorii au rămas scepticii și nu i-au oferit nici măcar pentru o clipă motive de speranță în privința unei eventuale însănătoșiri, Neșu a continuat să lupte. De data aceasta o face alături de un om care îi împărtășește aceleași pasiuni și valori. Neșu a înființat o fundație care îi poartă numele și ale cărei acțiuni caritabile sunt organizate chiar de Maria Băcăran, directorul executiv al organizației.

Și organizația își atinge încet, dar sigur obiectivul. Recent, la Oradea,  a avut loc un bal al notarilor din oraș, la care invitaţii au donat sume importante pentru ajutorarea celor aproximativ 60 de copii cu probleme neuromotorii. Toţi aceştia sunt acum tratați și sprijiniți de Centrul de recuperare și recreere Sfântul Nectarie, deținut de Mihai Nesu prin fundația sa. ”Este bucuria cea mai mare din viața mea, pot să zic. Acești copii sunt de fapt un exemplu pentru noi, unul foarte mare, fiindcă luptă extraordinar în fiecare zi. Iar pe mine mă ajută foarte mult când îi văd ce putere de luptă au, ce ambiție, ce bucurie, ce veselie au tot timpul. Ar trebui să luăm și noi exemplu de la ei și, când intampinăm greutăti, să le întampinăm și noi așa, cu zâmbetul pe buze, la fel că ei, iar atunci viețile noastre ar fi mult mai frumoase și mai fericite”, a declarat atunci Neșu, secondat îndeaproape de Maria Băcăran.

Ce se întâmplă cu fosta soţie