Fotbal international

Femeia care îl acuză pe Ronaldo de viol s-ar fi gândit să se sinucidă: “Ultimii ani au fost dificili”

04.10.2018 | 08:51
Femeia care il acuza pe Ronaldo de viol sar fi gandit sa se sinucida Ultimii ani au fost dificili

Avocații femeii care îl acuză pe Cristiano Ronaldo de viol susțin că aceasta a trecut printr-o depresie puternică după incidentul din 2009, a suferit traume emoționale și s-ar fi gândit să se sinucidă. Pe adresa starului portughez a fost trimisă o citație pentru a i se aduce la cunoștință că a început un proces civil împotriva lui. Ronaldo are termen 20 de zile să răspundă citației.

Atacantul de 33 de ani neagă acuzațiile de viol formulate de Kathryn Mayorga și susține cu tărie că femeia din Statele Unite ale Americii își dorește să profite de celebritatea lui. Între timp, avocații acesteia își pregătesc acuzarea și aduc tot mai multe probe pentru a demonstra că Ronaldo a agresat-o pe Kathryn în camera de hotel din Las Vegas în anul 2009. În cadrul unei conferințe de presă avocații au dezvăluit că femeia a fost diagnosticată cu tulburare de stres post-traumatic și depresie și chiar s-ar fi gândit la un moment dat să se sinucidă.

Cristiano Ronaldo, acuzat de viol. Femeia agresată s-ar fi gândit să se sinucidă

“Când a venit să vorbească cu noi, Kathryn Mayorga părea foarte fragilă din punct de vedere emoțional și era speriată. Ne-a spus că după agresiunea din 2009 a intrat în depresie, a avut gânduri negre, s-a gândit la suicid, a devenit dependentă de alcool și nu a mai putut relaționa cu apropiații, având probleme și la locul de muncă”, a declarat avocata Larissa Drohobyczer.

“Este foarte dificil. Are foarte multe probleme și îi este greu să treacă peste acest episod, ultimii 8 sau 9 ani au fost foarte dificili. Acum face terapie, iar cei cu care lucrează o ajută foarte mult. O să treacă peste asta. În liceu a avut un defect de vorbire. A muncit din greu pentru a rezolva această problemă și a reușit să își ia licența în jurnalism. Este posibil să primească dreptul de a preda. Ea a decis să nu apară în public din cauza stării în care află. Nu este deloc plăcut pentru ea”, a declarat și avocatul Leslie Stovall, care a precizat că femeia a decis să rupă tăcearea în urma campaniei #MeToo.