Life

Femeia din Brazilia care s-a căsătorit cu o păpușă de cârpă a ”născut”. Primele declarații

O femeie originară din Brazilia s-a căsătorit cu o păpușă din cârpă confecționată de mama sa. Meirivone Rocha Moraes are 37 de ani și un ”copil” cu partenerul de viață.
24.06.2022 | 18:41
Femeia din Brazilia care sa casatorit cu o papusa de carpa a nascut Primele declaratii
O femeie s-a măritat cu o păpușă din cârpă și a devenit ”mamă”: ”Totul a căpătat sens”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânăra a povestit cum a ajuns să se îndrăgostească de ”bărbatul” care i-a devenit soț și tată la ”copil”. Aceasta susține că viața sa a căpătat sens în momentul în care s-a măritat cu păpușa din cârpă realizată de cea care a adus-o pe lume.

O femeie s-a măritat cu o păpușă din cârpă și a devenit ”mamă”: ”Totul a căpătat sens”

Meirivone Rocha Moraes s-a îndrăgostit iremediabil de păpușa confecționată de mama sa, după ce femeia de 37 de ani s-a plâns că este singură și că nu are cu cine să iasă din casă. Nu a stat pe gânduri și s-a căsătorit cu acesta.

ADVERTISEMENT

„A fost o zi minunată pentru mine, foarte importantă, foarte emoționantă. A plouat mult, dar a fost minunat. Din momentul în care am am ajuns la altar a fost pur și simplu frumos. Ne-am bucurat foarte mult de noaptea nunții”, a declarat femeia, scrie metro.co.uk.

Nunta a avut loc în prezența a 250 de invitați, iar luna de miere s-a desfășurat în Rio de Janeiro. La doar câteva luni de la începutul relației femeia din Brazilia a declarat că este ”însărcinată”, iar de curând a născut acasă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, susține că a fost ajutată de două moașe, care i-au monitorizat presupusele contracții și travaliul care a durat 35 de minute. Evenimentul a avut loc în data de 21 mai 2022 și a fost transmis live în social media în prezența a 200 de oameni.

„Când mama l-a făcut pe Marcelo și mi l-a prezentat, m-am îndrăgostit de el. Mi l-a făcut pentru că nu aveam un partener de dans. Mergeam la dansuri, dar nu întotdeauna îmi găseam un partener.

ADVERTISEMENT

Apoi el a intrat în viața mea, iar totul a căpătat sens. Marcelo m-a lăsat însărcinată. Nu a avut grijă”, a mai spus Meirivone Rocha Moraes.

Meirivone Rocha Moraes, dezvăluiri despre relația cu păpușa din cârpă

Femeia din Brazilia a vorbit și despre căsnicia construită alături de păpușa din cârpă. Meirivone Rocha Moraes recunoaște că ”bărbatul” are multe calități, dar și defecte despre care vorbește cu cea mai mare sinceritate.

ADVERTISEMENT

„Are multe calități, însă singurul defect este faptul că este leneș. Nu muncește deloc. Chiar mă supăr când oamenii spun că este ceva fals. Mă enervează atât de tare. Sunt o femeie cu caracte.

Tatăl meu, mama mea m-au învățat să fiu sinceră, să fiu o persoană bună și să nu profit de nimic. Viața de căsnicie cu el este minunată. Nu se ceartă cu mine, nu se contrazice și mă înțelege.

Marcelo este un soț grozav și fidel. Este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului și toate femeile îl doresc”, a completat Meirivone Rocha Moraes, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT