News

Femeia din Motru care și-a pierdut fetița și soțul în accidentul produs de un sinucigaș cere externarea pentru a merge la înmormântarea lor

30.07.2020 | 11:57
Femeia din Motru care sia pierdut fetita si sotul in accidentul produs de un sinucigas cere externarea pentru a merge la inmormantarea lor
ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce medicii au informat-o de accidentul rutier care i-a răpit fetița și soțul, femeia din Craiova afectată de tragedie vrea să fie externată, pentru a merge la înmormântarea lor.

Femeia în vârstă de 34 de ani care a supraviețuit în urma accidentului tragic din Craiova a fost transportată de urgență la spital, iar de curând și-a revenit.

ADVERTISEMENT

Doctorii de la unitatea medicală din Oltenia au încercat o zi întreagă să-i explice despre pierderile uriașe suferite. Într-un final, femeia s-a împăcat cu ideea dramei și a cerut permisiunea pentru a putea asista măcar la funeraliile celor pierduți.

Femeia din Craiova care și-a pierdut fetița și soțul în accident cere externarea pentru a merge la înmormântarea lor

Marți dimineață a fost o zi în care s-a petrecut o dramă de nedescris pentru Ramona Băcescu. Aceasta și-a pierdut fiica de doar 6 ani și soțul, Dan, într-un accident pe șoseaua de centură a Craiovei.

ADVERTISEMENT

Familia din Motru a avut neșansa de a se întâlni cu un tânăr care a vrut să se sinucidă. Dan și micuța Deia au murit la locul accidentului, iar Ramona a ajuns la spital, cu răni grave. În seara de după tragedie, aceasta s-a trezit și a întrebat de fetiță și de soțul ei.

Apoi, marți, femeia a aflat totul. Cadrele medicale au apelat la ajutorul unui psiholog şi al familiei. Aflase că cel care i-a distrus familia avea 25 de ani şi a intrat intenţionat în maşina lor pentru că dorea să moară din dragoste.

ADVERTISEMENT

Conform Adevărul, care citează surse medicale, femeia nu a scos niciun cuvânt. Apoi a început să plângă, să urle. În cele din urmă, cei prezenţi au reuşit să o liniştească. Ramona Băcescu a cerut să fie externată pentru a-şi putea conduce pe ultimul drum copilul şi soţul.

Un tânăr sinucigaș a luat viața unei familii din Motru

Anchetatorii au stabilit că șoferul în vârstă de 25 de ani care a produs accidentul de pe Centura de Nord a Craiovei suferea din dragoste. Acesta a lăsat un bilet de adio în care mărturisește motivul pentru care renunță la viață. Din inconștiență, șoferul sinucigaș a distrus o familie nevinovată.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a murit la rândul său în accidentul pe care l-a produs în mod intenționat intrând pe contrasens. Șoferul este din comuna Ghercești, județul Dolj. Acesta conducea un autoturism pe DN 65F când a intrat în coliziune frontală cu mașina în care se afla familia din Motru.

În urma accidentului din dimineața zilei de marți, 28 iulie, au rezultate trei victime. Ambii șoferi și copila de numai 6 ani au fost declarați decedați.

ADVERTISEMENT