ADVERTISEMENT
News

Femeia din Germania care și-a ucis cinci dintre copii a încercat să se sinucidă. Toată țara, șocată de crime

Autor: Adrian Baciu | 05.09.2020 | 13:37
Femeia din Germania care și-a ucis cinci dintre copii a încercat să se sinucidă. Toată țara, șocată de crime
Femeia din Germania care și-a ucis cinci dintre copii a încercat să se sinucidă. Toată țara, șocată de crime. Sursa foto: hepta.ro

Femeia din Germania acuzată că și-a ucis cinci dintre cei șase copii ai săi a încercat să se sinucidă după gestul macabru comis în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT

Pusă deja sub acuzare de către procurorii germania pentru crimă, mama de doar 27 de ani nu a mai rezistat și a avut o tentativă de suicid.

În cursul zilei de joi, ziua crimei, aceasta și-a trimis de acasă cel de-al șaselea copil, iar apoi s-a aruncat în fața unui tren. A suferit răni destul de grave, însă viața nu i-a fost pusă în pericol.

ADVERTISEMENT

Gest extrem comis de femeia din Germania care și-a ucis cinci dintre copii

O tragedie fără margini și greu de explicat s-a petrecut în startul acestei luni în Germania. O femeie din orașul german Solingen, din vestul țării și-a ucis cinci dintre cei șase copii ai săi, în apartamentul în care locuia familia. Al șaselea micuț a scăpat cu viață pentru că se afla în vizită la o bunică.

Din datele preliminare prezentate de procurorul Heribert Kaune-Gebhardt, din Wuppertal, micuții uciși de mama lor aveau vârste cuprinse între 1 și 8 ani. Aceștia prezentau urme de sedare și sufocare, dar încă nu este clar cum au murit, scrie The Guardian.

ADVERTISEMENT

În ziua crimelor, joi, 3 septembrie, femeia acuzată de crimele macabre și-a trimis al șaselea copil, cel mai mare, să stea cu bunica. Ulterior, aceasta a încercat să se sinucidă, aruncându-se în fața unui tren în gara din Dusseldorf. Ea a suferit răni grave, dar care nu îi pun viața în pericol, iar procurorii încă nu au audiat-o.

Lumea din Germania, șocată de evenimentul din Solingen

Toată Germania este în stare de șoc după evenimentul de-a dreptul cutremurător petrecut în micuțul oraș din vestul țării.

ADVERTISEMENT

În acest context, cei aflați în cursă pentru alegerile regionale din Solingen și-au suspendat campania, iar un protest contra forțelor de extremă-dreapta ce urma să aibă loc în piața centrală a orașului a fost înlocuit cu un eveniment de comemorare a celor cinci copii.

Jurnaliștii din Germania spun că bunica a fost cea care a sunat la Poliție pentru a anunța că fiica ei în vârstă de 27 de ani și-a ucis cinci dintre cei șase copii, iar cel care a scăpat cu viață, în vârstă de 11 ani, se afla cu ea.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!