News

Femeia din Germania care și-a ucis cinci dintre copii a încercat să se sinucidă. Toată țara, șocată de crime

05.09.2020 | 13:37
Femeia din Germania care sia ucis cinci dintre copii a incercat sa se sinucida Toata tara socata de crime
ADVERTISEMENT

Femeia din Germania acuzată că și-a ucis cinci dintre cei șase copii ai săi a încercat să se sinucidă după gestul macabru comis în urmă cu câteva zile.

Pusă deja sub acuzare de către procurorii germania pentru crimă, mama de doar 27 de ani nu a mai rezistat și a avut o tentativă de suicid.

ADVERTISEMENT

În cursul zilei de joi, ziua crimei, aceasta și-a trimis de acasă cel de-al șaselea copil, iar apoi s-a aruncat în fața unui tren. A suferit răni destul de grave, însă viața nu i-a fost pusă în pericol.

Gest extrem comis de femeia din Germania care și-a ucis cinci dintre copii

O tragedie fără margini și greu de explicat s-a petrecut în startul acestei luni în Germania. O femeie din orașul german Solingen, din vestul țării și-a ucis cinci dintre cei șase copii ai săi, în apartamentul în care locuia familia. Al șaselea micuț a scăpat cu viață pentru că se afla în vizită la o bunică.

ADVERTISEMENT

Din datele preliminare prezentate de procurorul Heribert Kaune-Gebhardt, din Wuppertal, micuții uciși de mama lor aveau vârste cuprinse între 1 și 8 ani. Aceștia prezentau urme de sedare și sufocare, dar încă nu este clar cum au murit, scrie The Guardian.

În ziua crimelor, joi, 3 septembrie, femeia acuzată de crimele macabre și-a trimis al șaselea copil, cel mai mare, să stea cu bunica. Ulterior, aceasta a încercat să se sinucidă, aruncându-se în fața unui tren în gara din Dusseldorf. Ea a suferit răni grave, dar care nu îi pun viața în pericol, iar procurorii încă nu au audiat-o.

ADVERTISEMENT

Lumea din Germania, șocată de evenimentul din Solingen

Toată Germania este în stare de șoc după evenimentul de-a dreptul cutremurător petrecut în micuțul oraș din vestul țării.

În acest context, cei aflați în cursă pentru alegerile regionale din Solingen și-au suspendat campania, iar un protest contra forțelor de extremă-dreapta ce urma să aibă loc în piața centrală a orașului a fost înlocuit cu un eveniment de comemorare a celor cinci copii.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii din Germania spun că bunica a fost cea care a sunat la Poliție pentru a anunța că fiica ei în vârstă de 27 de ani și-a ucis cinci dintre cei șase copii, iar cel care a scăpat cu viață, în vârstă de 11 ani, se afla cu ea.

ADVERTISEMENT