News
notix pixel id

Femeia din Suceava acuzată că și-a ucis bebelușul le-a spus polițiștilor că și-a mai ucis alți doi copii

16.08.2019 | 19:45
Femeia din Suceava care și-a omorât bebelușul nu este la prima faptă

Femeia din Suceava acuzată că și-a ucis bebelușul nu este la prima faptă! Oamenii legii au rămas cu gura căscată când așa-zisa mamă le-a spus că a mai îngropat doi nou-născuți în curtea din spatele casei sale, deoarece nu mai dorea alți copii, pe lângă cei trei pe care îi are deja.

Femeia din Suceava care și-a omorât bebelușul nu este la prima faptă

Vecinii spun că femeia ar mai fi fost însărcinată de două ori, însă, dintr-o dată, semnele gravidităţii au dispărut şi nu s-a mai ştiut nimic despre acei prunci. Femeia a recunoscut că în ultimii doi ani a mai avut doi copii, care sunt îngropaţi pe proprietatea familiei. Femeia are trei copii în vârstă, de 6, 8 şi 10 ani. Ea a spus că după cei trei copii nu şi-a mai dorit şi alţii, potrivit Monitorul de Suceava.

În timpul cercetărilor, femeia le-a indicat anchetatorilor locurile în care sunt îngropaţi copiii. Culmea, soțul femeii spune că nu știa nimic de sarcinile respective! Poliţiştii au găsit luni trupul neînsufleţit al unui bebeluş, în curtea familiei, iar femeia de 37 de ani, a fost internată de urgenţă în spitalul din Vatra Dornei.

Femeia din Suceava care și-a omorât bebelușul nu este la prima faptă
Femeia din Suceava care și-a omorât bebelușul nu este la prima faptă

Femeia de 37 de ani a spus că a mai ucis doi bebeluși

Săptămâna viitoare va fi supusă unei expertize psihiatrice. În ceea ce priveşte băieţelul găsit fără viaţă, analizele medicilor legiști trebuie să stabilească exact cauza morţii.

Totul a plecat de la un polițist la care a ajuns informația că femeia respectivă și-a făcut apariția prin localitate fără burta de gravidă, pe care o afișase în urmă cu câteva zile. Poliţistul şi colegii săi au început să facă cercetări şi au constatat că femeia nu s-a prezentat la Spitalul Municipal Vatra Dornei sau în altă parte, pentru a naşte. Luată la întrebări şi audiată, în cursul zilei de luni, femeia a dat declaraţii şocante. Prima a fost că nou-născutul este mort, într-un sac.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri