News

Femeia din Suceava care și-a omorât trei dintre copiii nou-născuți, condamnată. Ce pedeapsă a primit

Judecătorii de la Tribunalul Suceava au dat sentința în cazul femeii trimise în judecată pentru că și-ar fi ucis copiii nou-născuți.
12.10.2021 | 12:40
Femeia din Suceava care sia omorat trei dintre copiii nounascuti condamnata Ce pedeapsa a primit
Femeia din Suceava care și-a omorât trei dintre copiii nou-născuți, condamnată. Ce pedeapsă a primit. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În august 2019, o întâmplare petrecută în Suceava șoca România. O mamă de 37 de ani care a născut acasă era acuzată că și-a îngropat bebelușul în curtea casei.

Odată cu avansarea cercetării, autoritățile au aflat că femeia nu ar fi făcut prima oară asta. Ea ar mai fi îngropat cel puțin alți doi bebeluși pe care nu a vrut să îi crească.

ADVERTISEMENT

În această săptămână, magistrații de la Tribunalul Suceava au dat sentința în cazul femeii trimise în judecată pentru că și-ar fi ucis trei dintre copii, într-un dosar cu probe extrem de clare.

Femeia din Suceava care și-a omorât 3 copii fost condamnată. Câți ani va sta în închisoare

Astfel, presa locală informează că inculpata Ana Pardău, domiciliată în satul Poiana Negri, comuna Dorna Candrenilor, a fost condamnată la 15 ani de închisoare.

ADVERTISEMENT

Aceasta este acuzată că a născut acasă, în lighean, în cada cu apă sau într-un sac menajer, ascunzând cadavrele, într-un caz chiar două săptămâni, până le-a putut îngropa.

Trupurile neînsuflețite ale copiilor au fost recuperate de anchetatori, iar femeia și-a recunoscut faptele.

ADVERTISEMENT

Verdictul Tribunalului Suceava nu este definitiv și poate fi atacat cu apel. Surprinzător este faptul că, deși vorbim de fapte extrem de grave, femeia este în libertate, fără a avea impusă vreo interdicție de către procurorul criminalist de caz, scrie MonitorulSV.

Detalii terifiante din ancheta crimei din Suceava

Din ancheta procurorilor reiese că femeia acuzată de cele 3 crime este căsătorită din 2008, are trei copii și o situație materială care îi permite să ducă, ea și familia ei, un trai decent.

ADVERTISEMENT

În ciuda acestui aspect, aceasta a fost capabilă de fapte extrem de grave. Anchetatorii au demonstrat că, în iunie 2016, femeia a născut acasă un băiat, într-un lighean din baia locuinței, l-a acoperit cu o pătură și l-a ascuns în camera centralei până a doua zi, când l-a îngropat în grădina casei. La acea dată, nici soțului ei nu îi spusese că este însărcinată.

Într-un mod similar a procedat femeie și doi ani mai târziu. În februarie 2018 aceasta a născut din nou, tot un băiat, în cada plină cu apă. Pe micuț l-a ascuns apoi, timp de două săptămâni, într-o casă bătrânească nelocuită. Şi pe acesta l-a îngropat în grădină.

Ultima crimă a comis-o în 2019. Nici atunci nu a spus nimănui că e gravidă. Celor care o întrebau le spunea că s-a îngrășat sau că urmează un tratament. A născut în 9 august.

”În jurul orei 14.00, profitând de faptul că soțul său nu se află acasă, iar ceilalți trei copii se uitau la televizor, inculpata a intrat în baia locuinței, a încuiat ușa pe interior, a așezat un sac menajer în bideu, a născut ulterior un copil de sex masculin, iar după puțin timp a legat sacul menajer în care se afla nou-născutul. A pus apoi sacul într-o cutie de carton pe care a dus-o în casa bătrânească (nelocuită) și a așezat-o pe un dulap”, se arată în comunicatul procurorilor, scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: