Life

Femeia părăsită de Tavi Clonda pentru Gabriela Cristea și-a refăcut viața după opt ani! Valentina s-a căsătorit

Acum opt ani, Tavi Clonda și Valentina păreau că se iubesc nebunește, doar că artistul a întâlnit-o pe Gabriela Cristea, s-a despărțit de iubita lui și, într-un final, a luat-o de soție pe vedeta de la Antene.
14.05.2022 | 13:35
Femeia parasita de Tavi Clonda pentru Gabriela Cristea sia refacut viata dupa opt ani Valentina sa casatorit
FOsta iubiă a lui Tavi Clonda, blonda Valentina, s-a căsătorit la opt ani după ce a fost părăsită pentru Gabriela Cristea / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Valentina, fostă Dincă, și Tavi Clonda s-au iubit timp de patru ani. Asta însă până când cântărețul a întâlnit-o pe Gabriela Cristea, la acea vreme proaspăt divorțată de regretatul Marcel Toader, iar pasiunea dintre ei a făcut ca artistul să uite de relația cu Valentina. Acum, la mai bine de opt ani de la despărțire, Valentina s-a căsătorit.

Fosta iubită a lui Tavi Clonda s-a căsătorit

Valentina, fostă Dincă, a devenit Valentina Fusea după ce s-a căsătorit, acum câteva săptămâni, cu bărbatul pe care l-a cunoscut după ce a fost părăsită de Tavi Clonda în favoarea Gabrielei Cristea. La acea vreme, Valentina se pregătea de nuntă, relația cu artistul fiind cât se poate de serioasă, iar familiile lor așteptau doar oficializarea loc ca și cuplu.

ADVERTISEMENT

”Mulțumim că ne-ați ales să vă fim alături în această zi specială. Casă de piatră, finii noștri Valentina Fusea și Bogdan Ionuț Fusea! Să aveți o viață minunată împreună și toate visele să vi se împlinească”, a notat nașa cuplului, în momentul căsătoriei, postând și o fotografie cu cei doi proaspăt însurăței de la Starea Civilă.

fosta iubita clonda
Valentina, fosta iubită a lui Tavi Clonda, s-a căsătorit / Foto: Facebook

Iar Valentina, devenită Fusea, zâmbea, în sfârșit fericită, la brațul bărbatului care a cucerit-o în urmă cu câțiva ani buni. De altfel, pe conturile sale de socializare, Valentina și-a schimbat și numele, punându-l pe cel dobândit după căsătorie și are ca fotografie de profil o imagine de la Starea Civilă.

ADVERTISEMENT

Valentina, părăsită de Tavi Clonda pentru Gabriela Cristea

Pe 24 ianuarie 2022, Gabriela Cristea anunța că ea și Tavi Clonda împlinesc 8 ani de relație. ”8 ani de când am făcut poza asta, daca puteți să vă închipuiți… când au trecut? Dar dacă mă uit la câte s-au “adunat” pe lângă noi realizez că aveam nevoie de acest timp”, scria Gabriela Cristea pe conturile ei de socializare, alături de o fotografie cu Tavi Clonda.

Cu toate acestea, la vremea la care vedeta tv și cântărețul deveneau un cuplu, Valentina, iubita lui Tavi Clonda, spera ca artistul să se întoarcă în brațele ei. De altfel, chiar dacă Tavi Clonda zicea că despărțirea dintre el și iubita lui de la acea vreme se petrecuse, femeia încă avea, pe paginile sale de socializare doar imagini cu actualul soț al Gabrielei Cristea.

ADVERTISEMENT

E adevărat, și acum, pe pagina de Facebook a Valentinei Fusea mai există câteva fotografii cu Tavi Clonda, semn că, deși s-au despărțit de ani buni, amintirile pe care frumoasa blondină le are cu cântărețul nu s-au lăsat a fi șterse.

În altă ordine de idei, Valentina ar fi rămas prezentă în lumea showbiz-ului, angrenată într-o firmă care se ocupă cu organizarea de evenimente mondene.

ADVERTISEMENT

Tavi Clonda și Gabriela Cristea s-au căsătorit acum 7 ani

La un an de la momentul în care au decis să formeze un cuplu, ei cunoscându-se chiar pe platoruile de filmare al unui show matrimonial prezentat de ea, în care artistul cânta, alături de band-ul său, Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au și căsătorit.

Evenimentul a avut loc pe 30 aprilie 2015, la Starea Civilă. Nunta lor însă a fost făcută patru ani mai târziu, Gabriela Cristea îmbrăcând rochia de mireasă la sfârșitul lui august, în 2019.

Petrecerea de nuntă a avut loc chiar în curtea casei mirilor, cei doi refuzând să transforme evenimentul într-unul de mare amploare. Nașii cuplului Gabriela Cristea – Tavi Clonda sunt Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt părinții a două fetițe, Bella Victoria Margot Clonda (4 ani) și Thea Iris Selena (3 ani), amândouă născute înainte de ceremonia religioasă care a unit destinele părinților lor.

ADVERTISEMENT