Life

Femeia părăsită pentru Carmen de la Sălciua o desființează, după anunțul logodnei: “Îmi doresc să fie fericit cu altcineva. Ea mi l-a furat”

După ce a fost părăsită pentru Carmen de la Sălciua, Bianca, femeia înșelată, a reacționat dur la anunțul logodnei vedetei cu fostul ei soț, Marian Corcheș, eveniment care a avut loc în Dubai.
01.04.2022 | 17:15
Femeia parasita pentru Carmen de la Salciua o desfiinteaza dupa anuntul logodnei Imi doresc sa fie fericit cu altcineva Ea mi la furat
Bianca, vorbe grele pentru rivala ei, Carmen de la Sălciua, după anunțul logodnei cu Marian / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca, fosta soție a lui Marian Corcheș, bărbatul care a cerut-o în căsătorie pe Carmen de la Sălciua, a vorbit pentru FANATIK despre situația în care se află la puțin timp după ce i-a acordat divorțul. Mai mult, recunoaște femeia înșelată și părăsită, faptul că vedeta a acceptat fericită să devină, a doua oară, mireasă, o deranjează cumplit.

Bianca, femeia părăsită pentru Carmen de la Sălciua, atac dur la cântăreață, după logodnă

Bianca, femeia părăsită de Marian pentru Carmen de la Sălciua, nu a fost deloc îngăduitoare cu artista după logodna din Dubai. Ba chiar, pentru FANATIK, a recunoscut că gestul făcut de bărbatul care a înșelat-o cu celebra cântăreață a fost unul care a deranjat-o, a surprins-o și, sinceră, a dezvăluit că nu le poate dori fericirea pe care, probabil, cei doi o visează.

ADVERTISEMENT

”Să fie sănătos. E alegerea lui. Îmi doresc să fie fericit. Dar în general să fie fericit, nu cu ea. Îmi doresc să fie fericit cu o altă femeie, dar nu cu ea, în niciun caz ea nu îl merită. Dacă a cerut-o de soție, nu înțeleg graba lor, dar nu pot să îmi doresc fericirea lor, mai ales când mă gândesc că ea mi l-a furat.

Cu altă femeie, da, să fie fericit, să se bucure de ea, dar nu cu Sălciua. Sper să țină relația lor mai puțin decât a durat cu mine. Eu și Marian am avut o căsnicie de trei ani. Nu am alltceva să le spun, nu pot să să mint”, ne-a spus, în exclusivitate, Bianca, femeia care a divorțat de Marian după e a aflat că este înșelată cu Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, chiar dacă Marian, fostul ei soț, a cerut-o în căsătorie pe Carmen de la Sălciua, Bianca îi amintește fostului soț că mai au procese de rezolvat. ”Să nu uite că acum urmează partajul, că avem proces.

Știu că nu prea îl interesează, că a pus mâna pe o vedetă, dar simt nevoia să îi amintesc că are niște datorii”, ne-a mai pus Bianca, fosta soție a lui Marian, la aflarea veștii că fostul ei bărbat s-a logodit cu Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a logodnicului lui Carmen de la Sălciua, mirată de romantismul bărbatului

Bianca, râzând, ne-a dezvăluit că a fost cu totul și cu totul uimită de felul în care Marian a cerut-o de soție pe Carmen de la Sălciua. Romantismul bărbatului, dat de gol pe contul de socializare al vedetei, a avut loc în Dubai, iar din cererea în căsătorie nu a lipsit un inel superb, o bijuterie cu un diamant galben uriaș, în valoare de câteva mii de euro.

”Pe mine nu m-a cerut de soție. Eu am mai fost cerută de două ori și am refuzat… La mine și la Marian a fost ceva natural, deci nu m-a cerut de soție. Nu a îngenuncheat în fața mea, nu mi-a dat inel de logodnă. Văd că acum își face imagine cu romantismul lui”, ne-a mai precizat Bianca, râzând amar.

ADVERTISEMENT

Oricum, ne-a explicat ea, este convinsă că relația dintre Marian și Carmen de la Sălciua nu este una de dragoste adevărată. Cel puțin, nu venind din partea lui. ”Nu știu ce a fost în mintea lui, eu tot nu cred în iubirea lui pentru ea. Sunt convinsă că urmărește un interes ascuns. Îl cunosc mai bine decât ea și nu cred în iubirea lor. Dar ea este vedetă, e Sălciua, eu eram necunoscută, nu eram vedetă.

Am vorbit zilele trecute cu Marian, i-am și zis că nu cred în iubirea lor. Dar el întotdeauna și-a dorit o iubită vedetă, vrea și el să ajungă celebru, așa că nu mă miră gestul pe care l-a făcut. Dar tot nu cred că este dragoste, cred că e interes”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Bianca, fosta soție a lui Marian, actualul logodnic al lui Carmen de la Sălciua.

Bianca, fosta nevastă a lui Marian, cadou otrăvit pentru Carmen de la Sălciua, la nunta cu Marian

Evident, cum mai are sentimente pentru Marian, măcar rămase după anii de căsătorie petrecuți împreună, Bianca nu ar accepta, sub nicio formă, să fie unul dintre invitații de la nunta celor doi amorezi, logodiți în Dubai. Poate, râde ea, doar în calitatea de nașă, dar cadoul pe care l-ar face cuplului ar fi unul otrăvit.

”I-aș face același cadou pe care mi l-a dat ea mie. Dar eu nu sunt genul de om care să ia bărbatul cuiva, așa cum a făcut ea. Dar, dacă aș fi nașa lor, probabil aș face asta sau, măcar, aș încerca. E și o vorbă despre nășit, dar nu pot să o spun”, a recunoscut, sinceră, pentru FANATIK, Bianca, fosta soție a actualului logodnic al cântăreței Carmen de la Sălciua.

Bianca și-a refăcut viața după divorț și spune că, acum, visează din nou la momentul în care iubirea nu îi va fi călcată în picioare. Ba chiar, explică ea, speră că va avea parte de copilul pe care și-l dorește.

”Am și eu iubit. Îl cunosc de dinainte de a-l cunoaște pe Marian. Așa a fost să fie, să mă caute după divorțul de el, acum e ceva frumos ca relație. Dar mi-am cam pierdut încrederea în ceea ce înseamnă căsătorie.

Bianca
Bianca, fosta soție a logodnicului lui Carmen de la Sălciua, are iubit / Foto: Instagram

Totuși, acest bărbat mă face să mai cred în iubire, în ideea familie. Dacă va fi să fie, nu voi spune nu, dar nu pot să mă arunc cu capul înainte. Sper însă cât de curând să am și un copil”, ne-a spus Bianca, fosta soție a lui Marian, logodnicul artistei Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua și Marian se iubesc de anul trecut

Carmen de la Sălciua și Marian formează un cuplu de jumătate de an. De altfel, în luna septembrie a anului trecut, artista și bărbatul, la acea vreme însurat, luau decizia de a forma un cuplu. ”Aștept să divorțeze și ne vom căsători, avem planuri în acest sens”, spunea Carmen de la Sălciua, în exclusivitate pentru FANATIK.

Cum divorțul s-a pronunțat la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an, Marian a decis să o ceară deja în căsătorie pe frumoasa Carmen de la Sălciua, în Dubai, moment anunțat, de altfel, de cântăreață pe conturile ei de socializare. „Am spus da! Te iubesc pentru totdeauna”, a spus Carmen de la Sălciua despre logodna cu Marian Corcheș.

De altfel, Carmen de la Sălciua, care a fost măritată și cu Culiță Sterp, pare să fie decisă să își investească tot viitorul în relația pe care o are cu Marian, cu atât mai mult cu cât, cu ceva timp în urmă, mărturisea pentru FANATIK că următorul ei mariaj va fi unul care va dura pentru totdeauna.

”Eu nu o să mai divorțez niciodată, așa mi-am propus. Nu voi repeta greșelile făcute, iar eu, acum, nu sunt femeie de lăsat”, ne spunea, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT