News

O femeie și fiica ei, atacate cu cuțitul de soțul care primise ordin de restricție. Victimele au ripostat, agresorul este în spital

Un bărbat din Sebeș a pătruns în locuința în care se aflau soția și fiica lor și le-a atacat cu un cuțit. Anterior, bărbatul fusese evacuat în urma unui ordin de restricție.
04.01.2022 | 00:01
O femeie si fiica ei atacate cu cutitul de sotul care primise ordin de restrictie Victimele au ripostat agresorul este in spital
ADVERTISEMENT

Agresorul, un bărbat din Sebeș, județul Alba, fusese evacuat din locuință pentru o perioadă de șase luni, în urma unui ordin de restricție impus de instanță ca urmare a violențelor repetate la care și-a supus soția și cei trei copii ai lor.

Pe 30 decembrie, bărbatul a încălcat ordinul de restricție și a pătruns în locuință încercând să-și omoare soția cu un cuțit, informează Agerpres.

ADVERTISEMENT

Evenimentele nu s-au desfășurat conform planurilor bărbatului, întrucât soția, ajutată de fiica ei, a ripostat, astfel că agresorul se află acum în spital.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de la care va fi externat.

ADVERTISEMENT

Soțul este cercetat penal pentru trei infracțiuni

Bărbatul de 44 de ani este acum cercetat penal pentru tentativă de omor, violență în familie și încălcarea ordinului de protecție.

La data de 30.12.2021, în jurul orelor 19,35, încălcând ordinul de protecţie emis de Judecătoria Sebeş, inculpatul a pătruns prin efracţie în locuinţa soţiei şi fiicei sale din municipiul Sebeş, acesta fiind înarmat cu un cuţit. În altercaţia iscată, inculpatul i-a aplicat soţiei lovituri cu cuţitul în zona spatelui, cauzându-i leziuni care i-au pus acesteia viaţa în primejdie și care necesită pentru vindecare 25-30 zile de îngrijiri medicale

ADVERTISEMENT

Întrucât fiica celor doi soţi a intervenit în altercaţie, inculpatul i-a aplicat şi acesteia o lovitură cu cuţitul în antebraţul drept, cauzându-i leziuni care necesită pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul Parchetului Alba.

Însă replica femeilor agresate a fost dură astfel că bărbatul va petrece mai mult timp în spital decât victimele sale.

ADVERTISEMENT

Inculpatul a suferit leziuni care necesită pentru vindecare 35-40 zile de îngrijiri medicale, în urma ripostei victimelor şi a încercării acestora de a-l imobiliza. Inculpatul şi soţia acestuia sunt în prezent internaţi în spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, precizează sursa citată.

Procurorul continuă cercetările în cauză, pentru clarificarea circumstanțelor evenimentelui, în vederea stabilirii răspunderii penale.

Investigaţiile au fost efectuate cu ajutorul polițiștilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi Serviciul Criminalistic din IPJ Alba şi Poliţiei Municipiului Sebeş.

ADVERTISEMENT