News

Video. Femeie bătută crunt, găsită inconștientă într-o parcare. Aceasta a murit la spital

Polițiștii din Vrancea cercetează cazul unei femei bătute crunt, găsită inconștientă într-o parcare. Victima urma să primească îngrijiri medicale, însă a murit la spital
17.01.2022 | 13:24
Video Femeie batuta crunt gasita inconstienta intro parcare Aceasta a murit la spital
O femeie bătută crunt și lasată într-o parcare a murit la spital. sursă foto: Poliția Română
ADVERTISEMENT

O femeie din orașul Odobești, județul Vrancea, a avut parte de o moarte violentă. Aceasta a fost bătută crunt și lăsată înconștientă într-o parcare. Cadrele medicale au încercat să o salveze, însă victima a murit în scurt timp după ce a ajuns la spital.

Femeie bătută crunt, găsită inconștientă într-o parcare. Aceasta a murit la spital

O femeie în vârstă de 56 de ani a fost găsită inconștientă în mijlocul unei parcări din orașul Odobești.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, aceasta era pe jumătate dezbrăcată și avea capul zdrobit în urma mai multor lovituri.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a transportat-o pe victimă de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

Corpul femeii a cedat, însă, la scurt timp după ce a ajuns la instituția spitalicească.

Ce spune poliția în cazul femeii găsite inconștientă într-o parcare

La locul teribilei crime au ajuns și oamenii legii, pentru a face mai multe cercetări, în vederea stabilirii circumstanțelor în care femeia a murit.

„Duminică seară, în jurul orei 19:00, poliţiştii din Odobești au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că, într-o parcare din localitate se află o femeie inconştientă.

ADVERTISEMENT

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliției Orașului Odobești, specialiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale”, a transmis IPJ Vrancea.

Aceștia au adus cu ei și un câine de urmă.

N-a durat mult și polițiștii au reușit să îl identifice pe cel care ar fi comis crima. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT

“Bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost identificat în cursul nopții și reținut în această dimineață pentru 24h. Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Potrivit ultimelor informații, bărbatul ar fi fost concubinul femeii.

Invididul, în vârstă de 57 de ani, este cunoscut pentru consumul de băuturi alcoolice. În ziua crimei, atât el, cât și victima acestuia, ar fi băut cot la cot. La un moment dat, cei doi ar fi început să se certe, conflictul încheindu-se tragic.

Acesta este acum cercetat pentru omor.

“În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vrancea, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul”, au mai spus oamenii legii.

ADVERTISEMENT