VIDEO. Femeie bătută cu bestialitate într-o agenţie de pariuri. Totul s-a întîmplat sub privirile şocate ale unei alte angajate

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
26/07/2016, 00:00
VIDEO. Femeie bătută cu bestialitate într-o agenţie de pariuri. Totul s-a întîmplat sub privirile şocate ale unei alte angajate

Scene de teroare în Capitală. O angajată a unei case de pariuri a fost bătută cu bestialitate de un client. Se pare că femeia i-a atras atenţia acestuia să nu mai arunce gunoiului.

O angajată a unui operator de pariuri sportive a fost călcată în picioare după ce a atras atenţia unui client să nu arunce gunoiul la coşul folosit de fumători. După un schimb de replici, individul începe să o lovească cu piciorul în cap pe femeie. Nu contează că totul se întâmplă sub privirile şocate ale unei alte angajate. Agresorul îşi trage victima de picior, o scoate în afara localului şi o loveşte cu bestialitate cu picioarele şi pumnii în cap.

VEZI VIDEO AICI

Într-un final, bărbatul este tras de mână şi ridicat cu greu de pe femeia care abia mai mişcă.

Citeşte mai mult pe www.romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×