News

Femeie care mergea pe stradă, rănită de sticle și lăzi de bere căzute dintr-un TIR, în Vâlcea. Video

Accident ciudat în Vâlcea. O femeie care mergea pe stradă a fost rănită de sticle şi lăzi cu bere căzute dintr-un TIR.
20.07.2021 | 12:02
Femeie care mergea pe strada ranita de sticle si lazi de bere cazute dintrun TIR in Valcea Video
ADVERTISEMENT

O femeie de județul Vâlcea a fost rănită după ce a fost lovită de sticle şi lăzi cu bere căzute dintr-un TIR a cărui încărcătură s-a balansat şi s-a răsturnat pe asfalt.

Evenimentul a fost consemnat marți dimineața, pe DN 64, în municipiul Drăgăşani, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Femeie din Vâlcea, rănită de sticle și lăzi de bere căzute dintr-un TIR

Din informațiile oferite de autorități, femeia, aflată la locul nepotrivit în momentul nepotrivit, a suferit un traumatism la picior şi a fost transportată la spital.

După acest eveniment rutier, traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate, alternativ. În ceea ce-l privește pe șoferul vehiculului de mare gabarit, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

ADVERTISEMENT

”Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani intervin în acest moment în municipiu, pe Drumul Naţional 64, la un accident rutier soldat cu o persoană rănită, o femeie.

Din primele date se pare că un autotren încărcat cu bere s-a balansat în timpul deplasării, toată încărcătura răsturnând-se pe carosabil şi lovind un pieton.

ADVERTISEMENT

Şoferul nu a consumat alcool, traficul se desfăşoară alternativ”, a informat IPJ Vâlcea, conform Agerpres.

În imaginile apărute ulterior în mediul online, se observă amploarea evenimentului din Vâlcea. O stradă întreagă este practic acoperită de sticle și lăzi de bere.

ADVERTISEMENT

Accident grav produs și în Satu Mare. Motociclist, sub roțile unui camion

În ultimele ore, un accident rutier grav s-a petrecut în orașul Tășnad din județul Satu Mare. Un motociclist a pierdut controlul vehiculului într-o curbă, a derapat, și a ajuns pe sensul opus de circulație.

La la efectuarea unui viraj în curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu o autospecială, condusă de un bărbat, de 44 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului motocicletei. Ambii bărbați au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, scrie site-ul Pressam.

ADVERTISEMENT