News

Femeie dată dispărută anul trecut, găsită fără viață într-un lac din Neamț. Primele ipoteze ale anchetatorilor

O femeie dispărută încă de anul trecut, a fost găsită fără viață într-un lac din municipiul Piatra Neamț. Ce spun anchetatorii
29.05.2023 | 19:54
Femeie data disparuta anul trecut gasita fara viata intrun lac din Neamt Primele ipoteze ale anchetatorilor
Femeie dată dispărută anul trecut, găsită fără viață într-un lac din Neamț. Colaj Fanatik.ro/ sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Descoperire șocantă, luni, în județul Neamț, acolo unde o femeie a fost găsită fără viață într-un lac. Se pare că aceasta era dată dispărută încă de anul trecut, din luna decembrie, transmit anchetatorii.

Femeie dispărută din decembrie, găsită moartă într-un lac

Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit luni, 29 mai, în jurul orei 13:00. Oamenii legii au fost informați printr-un apel la 112 cu privire la faptul că, în albia unui râu, se află cadavrul unei persoane.

ADVERTISEMENT

„La data de 29 mai a.c., în jurul orei 13:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în albia lacului Bâtca Doamnei, a fost identificat corpul unei persoane, de sex feminin”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că este vorba despre o femeie, în vârstă de 42 de ani din localitatea Vădurele. Aceasta dispăruse de acasă încă din luna decembrie a anului trecut.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, nu se cunosc împrejurările în care s-a produs decesul femeii. De asemenea, anchetatorii au transmis că trupul persoanei se afla într-un stadiu avansat de descompunere, drept urmare nu se știe dacă pe corpul acesteia existau urme de violență, ceea ce ar putea duce cu gândul la o moarte suspectă.

Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină legală, iar în urma necropsiei se va afla în ce circumstanțe s-a produs decesul femeii, care dispăruse de acasă de aproape o jumătate de an.

ADVERTISEMENT

„Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă”, au adăugat oamenii legii.

Trupul neînsuflețit al unei femei, găsit pe Someșul Mic

Un caz similar a avut loc în luna aprilie, atunci când o femeie din Cluj, dată dispărută în luna februarie de familie, a fost găsită moartă în albia râului Someșul Mic. Descoperirea macabră a fost făcută de către lucrătorii unei asociații din Olanda, după ce fiul femeii au apelat la aceștia.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a angajat investigatorii din Olanda, deoarece autoritățile nu au reușit să o găsească pe mama lui timp de aproape două luni. Pe de altă parte, poliția a declarat, la vremea respectivă, faptul că la căutări au participat structuri din Inspectoratul Județean de Poliție Cluj, din Ministerul Afacerilor Interne și parteneri din afară.

ADVERTISEMENT
Tags: