News

Femeie de 28 de ani, ucisă de concubin în Slatina. Bărbatul a înjunghiat-o și a coborât în fața blocului

O femeie în vârstă de 28 de ani și-a pierdut viața după ce a fost ucisă cu sânge rece de concubin. Totul s-a petrecut într-un apartament din Slatina.
31.05.2023 | 14:20
Femeie de 28 de ani ucisa de concubin in Slatina Barbatul a injunghiato si a coborat in fata blocului
Femeie de 28 de ani, ucisă de concubin în Slatina. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Femeia a fost găsită într-o baltă de sânge de polițiști, după ce a fost ucisă de concubin. Se pare că după ce a comis crima, bărbatul a coborât în fața blocului unde și-a mărturisit fapta. IPJ Olt a anunțat că oamenii legii au fost sesizați la ora 10:30, prin apel la 112, imediat după ce bărbatul și-a înjunghiat de mai multe ori concubina.

Femeie ucisă de concubin în Slatina

Crima a avut loc într-un bloc de pe strada Armoniei, din Slatina. Potrivit PTV Oltenia, bărbatul a coborât în fața blocului după ce și-a ucis iubita și a strigat în gura mare că a comis o crimă. “La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, care a identificat trupul unei tinere, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Slatina, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. De asemenea, a fost identificat şi un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea infracţiunii, care se află în custodia poliţiştilor”, a transmis IPJ Olt.

ADVERTISEMENT

Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a preluat acest caz și va dispune măsurile legale, conform sursei citate. Anchetatorii au transmis că bărbatul nu era luat în evidență drept o persoană care ar avea probleme cu legea. Presa locală vorbește despre faptul că tânăra de 28 de ani a fost ucisă cu brutalitate cu un cuțit, fiind înjunghiată de mai multe ori în diverse zone ale corpului.

”În cauză, a fost anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a preluat cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale”, a declarat și purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cosmin Lupu. În urmă cu trei zile, o femeie în vârstă de 60 de ani a fost înjunghiată de concubinul în vârstă de 53 de ani, în județul Timiș.

ADVERTISEMENT

Din fericire în acest caz femeia a supraviețuit, însă bărbatul e acum acuzat de tentativă de omor. Totul a început cu o ceartă banală între cei doi, undeva în satul Drăgoiești din județul Timiș. La un moment dat bărbatul a făcut o criză de nervi și a început să-și bată concubina cu pumnii și picioarele, după care a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o.

Medicii spun că femeia a scăpat cu viață doar printr-o minune, pentru că una dintre răni a fost aproape de vena jugulară, deci rana putea să-i curme viața. Femeia a avut totuși puterea să sune la 112, astfel că oamenii legii au ajuns la locul faptei în timp util pentru a o transporta la spital și pentru a o salva.

ADVERTISEMENT

”Inculpatul ar fi lovit-o în mod repetat, pe concubina sa, la domiciliul acesteia din satul Drăgoiești din județul Timiș, provocându-i leziuni la nivel cervical, în apropierea venei jugulare drepte, la nivel lombar și abdominal, leziuni care i-au pus viața acesteia în primejdie”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. În consecință, bărbatul a fost reținut inițial pentru 24 de ore, după care pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Un alt caz la fel de grav avea loc în luna martie în Sângeorz-Băi, unde o femeie de 35 de ani a fost înjunghiată de nouă ori pe stradă, de soțul cu care avea o dispută și se afla în divorț. Bărbatul a fugit și s-a spânzurat într-o magazie de lângă blocul unde locuia, însă femeia a scăpat cu viață.

ADVERTISEMENT

Cei doi aveau un copil de 16 ani, care se pregătea oricum să trăiască fără tată. ”La UPU din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa a fost adusă în această dimineaţă (28 martie 2023) o femeie în vârstă de 35 de ani din localitatea Sângeorz-Băi, prezentând 9 plăgi produse prin înjunghiere, în zona gâtului, a toracelui şi a mâinilor. La momentul prezentării în UPU, pacienta era în stare stabilă, conştientă şi cooperantă. Întrucât plăgile din zona gâtului şi toracelui i-ar fi putut pune viaţa în pericol, pacienta a fost transferată în sala de operaţie, în acest moment fiind supusă unei intervenţii chirurgicale de către medicul specialist în specialitatea chirurgie toracică”, au transmis atunci reprezentanții spitalului.

ADVERTISEMENT
Tags: