News

Femeie de 69 de ani din Lugoj, găsită moartă în locuință de fiul ei. Cum și-a pus aceasta capăt zilelor

Caz tragic în județul Timiș. O femeie de 69 de ani a fost găsită moartă în locuința ei din Lugoj. Fiul său a fost cel care a făcut teribila descoperire. Cum și-a pus aceasta capăt zilelor.
15.08.2022 | 22:23
Femeie de 69 de ani din Lugoj gasita moarta in locuinta de fiul ei Cum sia pus aceasta capat zilelor
Un bărbat din Lugoj și-a găsit mama spânzurată în locuință. Sursa foto: indiatoday.in
ADVERTISEMENT

Pentru un bărbat din județul Timiș, ziua de duminică, 14 august, va rămâne una greu de uitat. Acesta și-a găsit mama spânzurată în propria locuință.

Un bărbat din Lugoj și-a găsit mama spânzurată în locuință. Precizările Poliției

Din primele informații, se pare că femeia din Lugoj, în vârstă de 69 de ani, și-ar fi pus capăt zilelor duminică.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, victima, care locuia pe strada Mureșului, a fost găsită fără suflare de un membru al familiei, fiul, care a și alertat autoritățile.

În scurt timp, un echipaj de pe ambulanța Lugoj a ajuns la locul tragediei. Medicii au încercat să îi acorde primul ajutor femeii, însă aceasta a fost declarată decedată la scurt.

ADVERTISEMENT

Din declarațiile vecinilor, aflăm că femeia suferea de mai multe boli și se afla sub tratament. Conform procedurilor în vigoare, polițiștii au demarat o anchetă. Din primele concluzii, nu există niciun indiciu care să conducă la pista vreunei infracțiuni.

”Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, o femeie, în vârstă de 69 de ani, fiind găsită decedată de fiul acesteia, într-o anexă a locuinței, situată pe strada Mureșului din Lugoj”, transmit cei de la IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT

Conform Tion.ro, în acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”ucidere din culpă”. Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

O altă tragedie a zguduit Lugojul, în debutul anului

Un alt caz tragic a fost semnalat, în ianuarie 2022, în orașul din județul Timiș. O femeie de 48 de ani care fusese dată dispărută la Lugoj avea să fie găsită moartă.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au anunțat că aceasta ar fi sărit în râul Timiș, de pe un pod. După mai multe căutări, scafandrii i-au găsit cadavrul, în apropierea insulei din zona Cotu Mic. Se întâmpla pe 12 ianuarie.

Victima plecase de acasă pe 9 ianuarie și nu a mai revenit. Poliția din Timiș a intrat în alertă. Agenții aveau indicii că femeia s-ar fi aruncat de pe un pod. Astfel, s-a solicitat ajutorul pompierilor.

ADVERTISEMENT