News

Femeie din Focșani, închisă pe balcon de nepotul de 3 ani. Copilul a aplaudat entuziasmat intervenția pompierilor. Video

25.02.2021 | 15:56
Femeie din Focsani inchisa pe balcon de nepotul de 3 ani Copilul a aplaudat entuziasmat interventia pompierilor Video
ADVERTISEMENT

Un copil de 3 ani din municipiul Focșani a pus în alertă detașamentul pompierilor militari din oraș după ce și-a închis bunica pe balcon.

Femeia a încercat minute în șir să-și convingă nepoțelul să o ”elibereze”, însă fără succes, astfel că într-un final a fost nevoie de o intervenție spectaculoasă a celor de la pompieri.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește, micuțul a trăit tot momentul precum o joacă, iar la final, extrem de entuziasmat de intervenția salvatorilor, a aplaudat precum la finalul unui film de acțiune.

Femeie din Focșani, închisă pe balcon de nepotul de 3 ani

Potrivit informațiilor date publicității de ISU Vrancea, ineditul eveniment s-a petrecut joi dimineață, în jurul orei 10:40, pe strada Diviziei din municipiul Focșani.

ADVERTISEMENT

Emoțiile femeii blocate pe balcon au început să crească în momentul în care a văzut că nu reușește, sub nici un chip, să-l facă pe nepot să deschidă ușa.

În scenă a intrat mama copilului, aflată la locul de muncă, o florărie, undeva aproape de casă. Aceasta a venit repede acasă, dar nu a reușit să deschidă ușa de acces în apartament, deoarece și aceasta era blocată din interior.

ADVERTISEMENT

Îngrijorată de faptul că băiețelul este singur în apartament și bunica se află de mai mult timp pe balcon, în frig, mama a sunat la 112 și a chemat pompierii.

În scurt timp, la fața locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD.

ADVERTISEMENT

Folosindu-se de autoscară, pompierii au ajuns în balcon și au pătruns în apartament prin fereastra de la baie, după care au deschis ușa balconului și ușa apartamentului.

Copilul a aplaudat entuziasmat intervenția pompierilor

Surpriza pompierilor a venit din partea copilului, care era foarte entuziasmat de acțiunea forțelor de intervenție. Când au pătruns în apartament, salvatorii au fost întâmpinați cu bucurie și aplauze din partea micuțului.

După ce întreaga acțiune de salvare s-a terminat cu bine, băiețelul și bunica au ieșit pe balcon, pentru a le face cu mâna salvatorilor. Micuțul le-a promis echipelor de salvare că pe viitor va fi cuminte, anunță ISU Vrancea pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: