News

Femeie din Galați, găsită moartă în casă, iar concubinul spânzurat în grajd. Ce s-ar fi întâmplat

O femeie din Galați a fost găsită moartă în casă, iar concubinul spânzurat în grajd. Există o suspiciune de crimă urmată de sinucidere în acest caz tragic.
27.08.2021 | 15:56
Femeie din Galati gasita moarta in casa iar concubinul spanzurat in grajd Ce sar fi intamplat
Femeie din Galați, găsită moartă în casă, iar concubinul spânzurat în grajd. Ce s-ar fi întâmplat. Sursa foto: romania24.ro
ADVERTISEMENT

Caz tragic în județul Galați. Trupurile neînsuflețite a două persoane, bărbat și femeie, au fost găsite într-o gospodărie din comuna Independența, joi seara.

Din primele informații, se pare că moartea celor două persoane, de 42 și 32 de ani, ar fi survenit după un scenariu horror.

ADVERTISEMENT

Bărbatul și-ar fi omorât concubina, apoi și-ar fi pus capăt zilelor. Trupul femeii a fost găsit în locuință, iar al bărbatului în grajd, spânzurat.

Femeie și bărbat din Galați, descoperiți morți. Suspiciune de crimă urmată de sinucidere

Cadavrele celor două persoane au fost descoperite de copiii femeii, un băiat de 9 ani și  o fată de 17 ani.

ADVERTISEMENT

Aceștia au sunat imediat la 112, iar la locul tragediei s-a deplasat o ambulanță SMURD. Ajunși în casa cumplitului eveniment, medicii nu au mai putut decât să constate decesul celor doi.

Femeia și concubinul locuiau de 8 ani împreună, iar scandalurile erau la ordinea zilei. Potrivit primelor verificări, femeia a fost strangulată de partenerul său de viaţă, iar apoi acesta s-a spânzurat.

ADVERTISEMENT

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru omor calificat, scrie Adevărul.ro.

”Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că la data de 26.08.2021, într-un imobil din comuna Independenţa, judeţul Galaţi au fost identificate două cadavre, prezentând urme de violenţă asupra lor.

În cauză s-a dispus efectuarea unor autopsii medico – legale, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul celor două persoane menţionate anterior.

ADVERTISEMENT

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale”, au anunțat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Tragedie și în Dâmbovița: bărbat găsit spânzurat într-o biserică

O altă tragedie a fost consemnată în această săptămână în județul Dâmbovița. Un bărbat a fost găsit spânzurat într-o biserică. Descoperirea terifiantă fost făcută de mai multe persoane care l-au găsit pe bărbat în baia lăcașului de cult.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar din primele informaţii se pare că pe corpul acestuia nu au fost găsite urme de violență.

”La o primă examinare, cadavrul nu prezintă alte urme vizibile de violenţă, cu excepţia celor specifice prin spânzurare. Acesta urmează să fie preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei”, a anunțat, vineri, IPJ Dâmboviţa.

ADVERTISEMENT