News

Femeie găsită moartă în casă. Mama ei decedase cu două zile în urmă de coronavirus

14.08.2020 | 17:37
Femeie gasita moarta in casa Mama ei decedase cu doua zile in urma de coronavirus
ADVERTISEMENT

O femeie a fost găsită moartă în propria casă. Avea 43 de ani și se afla în locuința sa din localitatea Pecica, județul Arad.

Vestea este tragică și alarmantă. Mama acesteia murise la spital, în urmă cu două zile, după ce s-a infectat cu noul coronavirus, informează Mediafax.

ADVERTISEMENT

Purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Adina Aconstantinesei, a declarat vineri pentru sursa citată, că s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

A fost gasită o femeie moartă în casă. Avea 43 de ani

Mama femeii se îmbolnăvise cu noul coronavirus. După mai multe zile de suferință, aceasta a murit de COVID-19, internată la spital în Arad.

ADVERTISEMENT

„Se așteaptă rezultatele necropsiei pentru a se stabili dacă și fiica femeii care a murit din cauza COVID era sau nu infectată”, au spus sursele.

„Cadavrul a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei”, a declarat IPJ Arad, Adina Aconstantinesei.

ADVERTISEMENT

Autoritățile continuă cercetarile pentru a stabili cauza exactă a morții femeii.

Astăzi a fost o nouă zi cu multe cazuri de Covid-19. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.415 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Au murit în ultimele 24 de ore 53 de persoane.

În intervalul 12.08.2020 (10:00) – 13.08.2020 (10:00) au fost înregistrate 53 de decese (32 bărbați și 21 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Brăila, Buzău, Caraș – Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea și Municipiul București”, a precizat Grupul de Comunicare Strategică.

ADVERTISEMENT

Au fost confirmate până acum 66.631 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 31.547 pacienți au fost declarați vindecați. Până astăzi, 2.860 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. Situația rămâne una foarte tensionată pe tot teritoriul țării.

ADVERTISEMENT
Tags: