News

O femeie a fost înjunghiată mortal de către iubitul ei la Timișoara. Bărbatul a fost căutat timp de trei ore de poliție

21.09.2019 | 11:23
O femeie a fost înjunghiată mortal de către iubitul ei la Timișoara. Bărbatul a fost căutat timp de trei ore de poliție
O femeie a fost înjunghiată mortal la Timișoara *foto: pressalert.ro

Un incident grav a avut loc vineri seara în parcul din spatele Catedralei Metropolitane din Timișoara. O tânără de 20 de ani a fost înjunghiată mortal de către un bărbat mai în vârstă decât ea cu 11 ani, care se pare că ar fi fost iubitul său. Martorii au sunat îngroziți la 112, iar fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și ambulanță. Din păcate, însă, tânăra nu a mai putut fi salvată.

O tânără de 20 de ani a fost înjunghiată mortal la Timișoara

Agresorul a reușit să fugă după momentul în care și-a ucis iubita. Acesta a plecat în fața martorilor care au fost șocați de gestul sălbatic al agresorului. Victima lui a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal din Timișoara, acolo unde, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat.

Apoi a început o urmărire generală a bărbatului în toată Timișoara. Acesta a fost găsit după aproximativ trei ore și jumătate. Bărbatul, un bodybuilder de 31 de ani din Lupeni, a fost găsit în zona Pădurea Verde și adus la sediul IPJ Timiș pentru audieri, arată cei de la tion.ro.

O femeie a fost înjunghiată mortal la Timișoara
O femeie a fost înjunghiată mortal la Timișoara de către iubitul ei, care apoi a fugit de poliție *foto: pressalert.ro

Cum a încercat să fugă criminalul de la Catedrala din Timișoara

Cei de la ziarul local pressalert.ro au făcut și drumul prin care criminalul din Lupeni, pe numele său Cosmin Titiș, a încercat să fugă din calea poliției. După crima comisă în parcul Catedralei, criminalul a luat-o la fugă pe malul Begăi, spre Gara de Nord. Pe drum, acesta și-a și aruncat arma și fiindcă bănuia că este urmărit, a schimbat direcția de mers și a luat-o spre pădure, pentru a ieși cât mai repede din oraș. El a mers pe calea ferată spre Lugoj, dar polțiștii i-au întins bărbatului o capcană și l-au prins cu ajutorul unor rude.

Ajuns la audieri, Titiș și-a recunoscut fapta și a susținut că a fost supărat pentru că victima l-a părăsit în urmă cu câteva luni și avea un alt iubit. Bărbatul urmează să fie dus sâmbătă la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș și apoi în fața judecătorului cu propunere de arestare preventive.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri