News

Video. O femeie a fost la un pas de moarte după ce a fost împinsă în fața metroului, în Bruxelles. Conductorul a oprit garnitura la timp

Polițiștii din Bruxelles investighează cazul unui tânăr care a împins o femeie în fața metroului. Conductorul a oprit garnitura la timp, salvând-o pe femeia care a fost la un pas de moarte
15.01.2022 | 15:42
Video O femeie a fost la un pas de moarte dupa ce a fost impinsa in fata metroului in Bruxelles Conductorul a oprit garnitura la timp
ADVERTISEMENT

Caz terifiant în Bruxelles! O femeie a fost la un pas de moarte, după ce a fost împinsă în fața metroului. Din fericire, conductorul a oprit garnitura la timp, iar victima a fost ajutată de ceilalți călători să se ridice.

O femeie, la un pas de moarte după ce a fost împinsă în fața metroului, în Bruxelles

O tragedie a fost la un pas să se întâmple vineri, în jurul orei 19:45, în stația Rogier din Bruxelles, după ce un tânăr a împins în mod deliberat o femeie în fața metroului, chiar înainte ca acesta să intre în stație.

ADVERTISEMENT

Atenționat de oamenii de pe peron, șoferul garniturii a tras frâna de urgență la timp, iar femeia a scăpat ca prin urechile acului.

Călătorii prezenți pe platformă au coborât apoi pe șine pentru a o ajuta pe aceasta să urce înapoi.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns atât polițiștii, cât și echipajele de urgență.

“Șoferul a reacționat foarte bine, dar este încă în stare de șoc, la fel și persoana”, a precizat purtătorul de cuvânt al Stib, vineri seară.

Circulația de la metrou a fost întreruptă între stațiile Elisabeth și Arts-Loi, timp de jumătate de oră.

ADVERTISEMENT

Tânărul a fost reținut de polițiști

Imediat după ce a împins-o pe femeie, făptașul a fugit alergând pe șinele metroului.

Datorită răspândirii imaginilor cu suspectul, poliția a reușit să-l aresteze câteva minute mai târziu, în timp ce se afla în stația de metrou De Brouckère.

Acesta a fost audiat de poliție, apoi pus la dispoziția parchetului din Bruxelles.

Ce spun oamenii legii

Suspectul a fost arestat la scurt timp după incident, a anunţat sâmbătă dimineaţă procuratura din Bruxelles.

ADVERTISEMENT

Procurorul, Sarah Durant, a cerut un mandat de arestare pentru tentativă de omor. Decizia judecătorului este așteptată în 48 de ore.

“Ancheta este în desfășurare pentru a stabili circumstanțele exacte ale faptelor, precum și motivul suspectului”, a precizat aceasta într-un comunicat de presă.

Reacțiile oamenilor din mediul online

Scena desprinsă, parcă, dintr-un film de groază i-a terifiat pe oamenii din întreaga lume.

Nu puțini sunt cei care au scris comentarii la postările de pe Twitter care au anunțat întregul eveniment.

“Biata doamnă…Din fericire, metroul a încetinit la timp… Lumea a devenit înfricoșătoare”, este unul dintre mesajele oamenilor, oripilați de ceea ce s-a întâmplat.

“Șoferul garniturii merită o medalie”, este un alt mesaj, printre multe altele, care laudă atenția și rapiditatea de care a dat dovadă conductorul, salvând viața femeii.

ADVERTISEMENT
Tags: