News

Tragedie în stațiunea Azuga. Femeie de 70 de ani, lovită mortal pe trecerea de pietoni

O nouă tragedie s-a produs în România pe o trecere de pietoni. În stațiunea Azuga, o femeie de 70 de ani a murit după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa regulamentar strada.
19.01.2022 | 09:47
Tragedie in statiunea Azuga Femeie de 70 de ani lovita mortal pe trecerea de pietoni
Femeie de 70 de ani, accidentată mortal pe o trecere de pietoni din stațiunea Azuga. Sursa foto (ilustrativ): ziarulincomod.ro
ADVERTISEMENT

O femeie de 70 de ani și-a pierdut viața miercuri dimineață, în stațiunea Azuga din județul Prahova, după ce a fost lovită de o mașină.

Femeie de 70 de ani, accidentată mortal pe o trecere de pietoni din stațiunea Azuga

Din informațiile oferite de Centrul Infotrafic, aflăm că aceasta a fost lovită de un autoturism pe o trecere de pietoni.

ADVERTISEMENT

După ce a accidentat-o mortal pe femeie, mașina a intrat pe contrasens și a lovit un ansamblu de vehicule, a precizat Centrul Infotrafic al Poliției Române.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1 Ploiești-Brașov, la kilometrul 135, în localitatea Azuga, județul Prahova, s-a produs un accident rutier, în care un autoturism a lovit o femeie de aproximativ 70 ani pe trecerea de pietoni, după care a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, pietonul a decedat. Circulația rutieră este restricționată pe sensul de mers Brașov-Ploiești, desfășurându-se pe un singur fir, alternativ, valorile de trafic fiind în creștere”, au precizat autoritățile, miercuri dimineața, în jurul orei 8.

O altă femeie, lovită de mașină în Sibiu

Tot miercuri dimineață, dar la Sibiu, o femeie de 47 de ani a fost lovită de o mașină condusă de un șofer de 46 de ani. Victima a fost transportată la spital conștientă.

ADVERTISEMENT

”Echipajul SAJ a imobilizat pacienta, a acordat asistență medicală de urgență și a transportat femeia la UPU cu traumatism coloană lombară și traumatism de membru inferior”, informează SAJ Sibiu, conform Ora de Sibiu.

În urma evenimentului, polițiștii Biroului Rutier Sibiu efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

ADVERTISEMENT

Care e situația traficului în țară, miercuri dimineața

Centrul Infotrafic mai anunță că, miercuri dimineața, nu erau raportate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteorologice.

”Pe majoritatea șoselelor se circulă în general pe un carosabil uscat, nefiind semnalate precipitații. Doar în zona înaltă de munte ninge trecător, iar vântul bate cu putere, vizibilitatea fiind redusă.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrada A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună, temperaturi negative și valori de trafic normale”, anunță autoritățile.

ADVERTISEMENT