Femeie luată pe sus de 10 poliţişti pentru că a traversat pe roşu, a refuzat să se legitimeze şi a devenit agresivă

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
10/08/2016, 17:07
Femeie luată pe sus de 10 poliţişti pentru că a traversat pe roşu, a refuzat să se legitimeze şi a devenit agresivă

Scandal în stradă între o femeie şi 10 poliţişti! Toţi au intervenit după ce femeia a traversat pe roşu. S-a întâmplat în piaţa Unirii, iar circul a adunat zeci de trecători. Luată cu forţa, femeia a fost amendată.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu 3 săptămâni, dar a ieşit la iveală odată cu publicarea acestor imagini pe o reţea de socializare.

În aceste imagini se poate observa cum o femeie este bruscată de mai mulţi politişti, care încearcă să o bage pe aceasta în maşina de poliţie. Poliţiştii susţin că participau la o acţiune, moment în care au văzut-o pe femeie că a trecut neregulamentar pe culoarea roşie a semaforului, au oprit-o, i-au cerut să se legitimeze, însă aceasta a refuzat să-şi arate actele şi a devenit din ce în ce mai agresivă.

Oamenii legii povestesc că femeia a început să îi lovească pe doi dintre ei, moment în care au chemat întăriri. Poliţiştii susţin că femeia avea tulburări psihice şi a fost condusă la o unitate spitalicească. Aceasta a fost amendată cu 400 de lei.

sursa: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×