News

Femeie măcelărită în plină stradă, în Maramureş. Victima a fost transportată de urgență cu elicopterul la spital

11.08.2020 | 16:53
Femeie macelarita in plina strada in Maramures Victima a fost transportata de urgenta cu elicopterul la spital
O femeie a fost îjunghiată de 7 ori în Maramureș
ADVERTISEMENT

O femeie a fost înjunghiată de 7 ori în plină stradă în Maramureș și a fost transportată cu elicopterul la spital, de urgență.

Scenele groaznice s-au petrecut în Lăpușul Românesc, unde femeia de 41 de ani a fost înjunghiată în timp ce era în drum spre casă.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost atacată de un tânăr de 19 ani și a fost transportată în stare gravă la spital.

O femeie a fost înjunghiată de 7 ori pe stradă, în Maramureș

Polițiștii încearcă să afle de ce a fost atacată femeia de tânărul suspect. „Poliţiştii Secţiei 7 Suciu de Sus efectuează cercetări şi investigaţii pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care o femeie de 41 de ani a suferit leziuni corporale şi în prezent se află internată la spital sub supraveghere medicală.

La finalizarea cercetărilor şi după încadrarea juridică a faptei, vor fi dispuse măsuri legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Romeo Tămăşan, potrivit România TV.

ADVERTISEMENT

Femeia, mamă a doi copii, era în drump spre casă, după ce își terminase lucrul la un magazin din localitate, unde lucrează ca vânzătoare. A fost atacată de tânărul de 19 ani, însă motivul atacului rămâne necunoscut.

Victima a fost transferată cu elicopterul SMURD de la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare la o unitate medicală din Târgu Mureș.

ADVERTISEMENT

Presupusul atacator a fost internat la Spitalul din Sighetul Marmației unde i se va efectua o expertiză neuropsihiatrică, conform vasiledale.ro.

Suspectul ar fi declarat oamenilor legii că nu știe de ce a atacat-o pe femeie, însă martorii spun că băiatul a pândit mai multe ore ca femeia să iasă de la lucru, la ora 22:00, după care a atacat-o. Lama cuțitului s-ar fi rupt în spatele femeii, după care tânărul a continuat să o lovească cu picioarele, înainte să plece liniștit acasă.

ADVERTISEMENT