News

Femeie omorâtă de câinele vecinului, în Vâlcea. Animalul a rupt lanțul și a atacat-o

O femeie de 75 de ani din județul Vâlcea a murit după ce a fost atacată de câinele vecinului. Tragedia a avut loc miercuri, 24 noiembrie, în comuna Stoenești.
25.11.2021 | 11:48
Femeie omorata de cainele vecinului in Valcea Animalul a rupt lantul si a atacato
O femeie din Vâlcea a fost omorâtă de câinele vecinului. Sursa foto: bark.in
ADVERTISEMENT

Sfârșit tragic pentru o femeie de 75 de ani din județul Vâlcea. Aceasta a murit după ce a fost atacată de câinele vecinului său.

Proprietarul animalului este cel care a sunat la 112 și a cerut ajutor, iar medicii ajunși la fața locului i-au acordat îngrijiri medicale femeii, însă victima a decedat ulterior.

ADVERTISEMENT

O femeie din Vâlcea a fost omorâtă de câinele vecinului

Din primele informații, tragedia a avut loc după ce femeia a vrut să se ducă după o găină ajunsă în curtea vecinului.

Aici erau legați doi câini din rasa Rottweiler. În momentul în care au văzut-o pe femeie, aceștia au devenit agitați, iar unul dintre ei a rupt lanțul și a mușcat-o de picior și mâna.

ADVERTISEMENT

Femeia suferea de varice la picioare, iar din această cauza, în urmă mușcăturii, a pierdut mult sânge și a decedat ulterior.

”Ieri (n.r. miercuri), 24 noiembrie, polițiștii Secției 9 Pietrari au fost sesizați prin apelul 112 de către un bărbat din comuna Stoenești, județul Vâlcea cu privire la faptul că vecina sa a fost atacată de câinii săi, provocându-i mai multe leziuni”, au transmis reprezentanții Poliției din Vâlcea, conform Digi24.

ADVERTISEMENT

La locul atacului a ajuns un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale victimei, dar femeia nu a mai putut fi salvată și a decedat.

Trupul femeii a fost preluat de către reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Vâlcea, în vedere efectuării necropsiei.

ADVERTISEMENT

”În cauză, se efectuează cercetări sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Un alt caz grav, raportat în Vâlcea. Fetiță de 4 ani, mușcată de față de un câine

Tot miercuri, o fetiță de 4 ani a fost transportată la spital, după ce a fost mușcată de un câine, în timp ce se afla pe o stradă din localitatea Peceneaga, județul Tulcea.

Din primele informaţii, copila a fost muşcată, de faţă, de câinele vecinilor. Părinţii au sunat imediat la 12, iar micuţa a fost preluată de la Trecere Bac de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul de Pediatrie din Galaţi.

Întrucât rana provocată de muşcătură a fost una gravă, fetiţa a fost operată de urgenţă.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT