News

Femeie rănită după ce un copac s-a prăbușit în București. O mașină a fost avariată

12.05.2020 | 17:59
Femeie ranita dupa ce un copac sa prabusit in Bucuresti O masina a fost avariata
O femeie a fost rănită, marți, după ce un copac s-a prăbușit pe o stradă din Sectorul 4 din București
ADVERTISEMENT

O femeie a fost rănită, marți, după ce un copac s-a prăbușit pe o stradă din Sectorul 4 din București.

Femeie rănită după ce un copac s-a prăbușit în București

Conform news.ro, femeia care trecea prin zonă ca pieton a fost rănite de crengile unui copac care s-a prăbușit pe Aleea Izvorul Crişului din Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, femeia în vârstă de 30 de ani a primit imediat ajutor de urgență specializat.

”După evaluarea medicală, femeia a fost transportată la Spitalul Bagdasar. Pacienta acuză dureri la nivelul capului”, a mai transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

ADVERTISEMENT

Cod galben de vânt puternic la București

Copacul care a fost doborât de vântul puternic a avariat și o mașină din zonă. La fața locului acţionează o autospecială cu drujbă şi un echipaj SMURD.

O alertă meteo de cod portocaliu a fost emisă marți dimineață de către Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). Aceasta vizează 11 județe din estul țării, acolo unde se așteaptă fenomene periculoase.

ADVERTISEMENT

Avertizarea a intrat în vigoare la ora 11:00 și va fi valabilă până la ora 20:00, în cea mai mare parte a Moldovei, nordul Dobrogei și nord-estul Munteniei.

La ora 09:00 a intrat în vigoare și un cod galben de vânt şi instabilitate. Este valabil până diseară la ora 23:00 şi anunţă intensificări ale vântului, cu viteze de 55…65 KM/h în centru şi pe partea sud-vestică şi de peste 100 Km/h zonele montane înalte.

ADVERTISEMENT

În intervalul menționat, în Oltenia și Transilvania, precum și în vestul și centrul Munteniei (județele Argeș, Dâmbovița, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Ilfov și în zona Municipiul București) vântul va avea intensificări temporare, cu viteze la rafală cuprinse, în general, între 55 și 65 km/h și izolat peste 70 km/h.

ADVERTISEMENT
Tags: