News

O femeie din Bistrița Bârgăului și-a dat foc într-un acces de gelozie. A avut arsuri pe 45% din suprafața corpului

17.09.2019 | 10:31
O femeie din Bistrita Bargaului sia dat foc intrun acces de gelozie A avut arsuri pe 45 din suprafata corpului

Caz extrem de dificil pentru echipajele de intervenție din Bistrița – Năsăud. Asta după ce azi-noapte, în jurul orei 02:00, o femeie din Bistrița Bârgăului a decis să își dea foc. Apelul a fost imediat preluat de operatorii 112 care au trimis la curtea femeii două echipaje de prim ajutor. Din primele informații se pare că tânăra în vârstă de 24 de ani și-ar fi dat foc într-un acces de gelozie.

O femeie din Bistrița și-a dat foc din gelozie

Purtătorul de cuvânt al al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus, anunță că femeia era conștientă când au ajuns la ea echipajele medicale. Aceasta însă a suferit arsuri de gradul II pe 44 % din suprafața corporală. Ea a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată ulterior la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Purtătorul de cuvânt al SJU Bistrița, Camelia Strungari, a declarat că femeia urmează să fie transferată la o clinică din București. „Femeia, de 24 de ani, a ajuns la UPU astă-noapte, în jurul orei 02:30, cu arsuri de gradul III pe aproximativ 45% din suprafața corpului (cap, față, gât, membre superioare torace anterior, flancuri, abdomen), arsuri de căi aeriene, conștientă, însă cu dureri mari. A fost tratată în Unitatea de Primiri Urgențe și în această dimineață va fi transferată cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arși din București”, a declarat oficialul Serviciului Județean bistrițean, pentru Ziar de Bistrița.

O femeie și-a dat foc la Bistrița
O femeie și-a dat foc la Bistrița *foto: radioiasi.ro

Un preot din Dâmbovița a vrut să dea foc preotesei

Gestul femeii din Bistrița nu este singurul de acest fel în ultimele săptămâni. Astfel, de curând, un preot din localitatea Buciumeni nu a putut trece peste faptul că soția sa l-a părăsit și s-a mutat într-o localitate vecină. Astfel, într-un gest extrem, bărbatul a decis să dea foc mașinii soției sale. După ce a comis această faptă, preotul a ajuns în arestul poliției pentru distrugere prin incendiere.

Tags: