News

Bătută și tâlhărită în propria locuinţă. O bătrână, lăsată fără pensie de hoţii care i-au spart casa

O femeie de 76 de ani a fost bătută și tâlhărită de mai mulţi bărbaţi care au intrat cu forţa în locuinţa acesteia. Poliția din Maramureș desfășoară o anchetă
15.11.2021 | 15:09
Batuta si talharita in propria locuinta O batrana lasata fara pensie de hotii care iau spart casa
Bătută și tâlhărită în propria locuinţă. O bătrână, lăsată fără pensie de hoţii care i-au spart casa. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Oamenii legii desfășoară în aceste momente acțiuni de cercetare în vederea depistării suspecților bănuiți că ar fi săvârșit infracțiunea de tâlhărie calificată.

Bărbații au legat-o și lovit-o cu cruzime pentru a-i lua banii

Întâmplarea a avut loc în jurul orei 21, în seara de duminică, când polițiștii din cadrul sediului de la Strâmtura au fost anunțați printr-un apel la 112 că o localnică de 76 de ani este victima unei tâlhării.

ADVERTISEMENT

Bătrâna le-a povestit oamenilor legii că respectivii indivizi, a căror număr nu îl știe și pe care nu îi cunoștea, au intrat cu forța în locuința ei.

Au folosit și un spray lacrimogen

Femeia le-a zis polițiștilor că se culcase, când deodată niște indivizi au dat buzna peste ea în locuință și au legat-o.

ADVERTISEMENT

Pentru ca bătrâna să nu sune la 112 indivizii i-au sustras telefonul mobil, apoi a început tortura pentru a le spune unde își ține banii economisiți din pensie.

Bărbații s-ar fi folosit de un spray lacrimogen în timp ce o țineau pe femeie și o loveau pentru a le spune unde își ține banii, le-a povestit femeia polițiștilor sosiți la locul faptei. Din cauza loviturilor repetate femeia a cedat și le-a spus indivizilor unde își are puși banii.

ADVERTISEMENT

Au plecat lăsând-o legată

Bătrâna s-a chinuit cu greu după ce a fost lovită să iasă din locuință, mai ales că indivizii au plecat și au lăsat-o legată în casă. Într-un final aceasta a reuşit să le ceară ajutorul vecinilor.

Oamenii legii au sosit imediat la locul tâlhăriei Aceştia au deschis un dosar penal și încearcă să-i identifice pe atacatori.

ADVERTISEMENT

Au furat peste 3000 de lei

Indivizii care au pătruns în locuința femeii au plecat în grabă cu suma de 3100 de lei și 100 de euro, bani pe care femeia îi economisea.

ADVERTISEMENT

Agenți de poliție judiciară, Serviciul Criminalistic, Grupa Canină, Secția 2 Poliție Rurală și Poliția Dragomirești au desfășurat activități de investigare la locul evenimentului.

De asemenea, polițiștii efectuează în prezent verificări în vederea stabilirii identității autorilor faptei de tâlhărie. Totodată, polițiștii urmăresc tragerea acestora la răspundere penală în fața legii, în conformitate cu prevederile art. 234 din Codul Penal.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS