News
notix pixel id

Femeie ucisă de propriul fiu după ce a fost bătută timp de trei zile

30.05.2020 | 15:07
Femeie ucisă de propriul fiu după ce a fost bătută timp de trei zile
Fiul și-a bătut mama de 78 de ani trei zile la rând/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 55 de ani din Drăgănești (jud. Olt) și-a omorât în bătaie propria mamă, fiin reținut pentru lovituri cauzatoare de moarte. Potrivit Adevărul, femeia a fost bătută timp de trei zile, înainte să moară la spital.

Femeia bătută a murit în spital

Motivul pentru care bărbatul și-a bătut mama în vârstă de 78 de ani era că aceasta nu-și mai putea controla nevoile fiziologice.

Bătăile ar fi avut loc în perioada 22-24 mai, după care femeia s-a simțit din ce în ce mai rău. Joi, pe 28 mai, văzând că starea mamei sale se agravează, agrresorul a chemat salvarea însă a fost prea târziu. Victima a murit la câteva ore de la internare.

ADVERTISEMENT

În urma anchetei, s-a stabilit că pe trupul femeii erau urmele a circa 30 de lovituri care au fost aplicate cu palmele, pumnii și picioarele.

Odată stabilit acest lucru, bărbatul a fost reținut pentru lovituri cauzatoare de moarte în noaptea de vineri spre sâmbătă, urmând să fie prezentat în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Există suspiciuni că femeia ar fi fost și violată, însă deocamdată anchetatorii nu au adunat suficiente probe pentru a-l pune sub acuzare pe agresor și pentru această faptă.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri