News

Cum a devenit o simplă femeie din Ucraina eroină pentru întreaga lume: ”Să-ți pui semințe în buzunar. Când o să mori pe pământurile noastre, măcar vor crește flori în urma ta!”

O femeie din Ucraina care a avut curajul să înfrunte un soldat rus ce a ajuns în orașul său a devenit eroină pentru întreaga lume, dialogul său făcând înconjurul planetei.
25.02.2022 | 12:45
Cum a devenit o simpla femeie din Ucraina eroina pentru intreaga lume Sati pui seminte in buzunar Cand o sa mori pe pamanturile noastre macar vor creste flori in urma ta
O simplă femeie din Ucraina a devenit eroină pentru întreaga lume. Sursa foto: Twitter, fotomontaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Războiul din Ucraina a făcut deja nenumărate victime de ambele părți. Mulți soldați ucraineni au murit încercând să-și apere țara, iar unii au făcut-o chiar cu cinism față de ruși.

Exemplul celor 13 militari staționați pe Insula Șerpilor a făcut deja înconjurul lumii. Aceștia nu doar că au refuzat să se predea când au fost somați de ruși, ba chiar i-au și înjurat pe aceștia prin intermediul comunicațiilor radio.

ADVERTISEMENT

Volodimir Zelenski a transmis că cei 13 au murit eroic și că vor fi decorați post-mortem.

La fel de bine, însă, ar putea primi o decorație și o femeie obișnuită din Ucraina, care a ales să înfrunte personal un soldat rus în cursul zilei de miercuri.

Trupele invadatoare au cotropit rapid o bună parte din teritoriul Ucrainei, ajungând în mai multe orașe cheie. Aceștia au ajuns și în orașul Henichesk, un oraș-port cu ieșire la Marea Azov, din sudul Ucrainei.

ADVERTISEMENT

Aici, o femeie a avut curajul să meargă față în față cu un soldat rus și efectiv să-l ia la rost pentru ceea ce el și restul trupelor fac în Ucraina. Dialogul dintre cei doi a făcut înconjurul lumii, datorită curajului, dar și înțelepciunii de care a dat dovadă femeia în schimbul de replici.

O simplă femeie a avut curajul să înfrunte direct un soldat rus

Aceasta l-a întrebat pe soldat de ce ați venit pe pământurile noastre?, în vreme ce soldatul încearcă să încheie discuția încă de la bun început. Acesta îi spune că înțelege că nu se află pe pământ propriu și că ”dialogul nostru nu are sens.”

ADVERTISEMENT

Femeia insistă, însă, și se ceartă cu soldatul, căruia îi transmite în mod vulgar că rușii sunt răi. Respectivul încearcă să-i spună femeii să se calmeze și să nu agraveze situația, afirmând totodată că ”această conversație nu va duce la nimic și nu va rezolva situația.”

În încheiere, însă, femeia îi spune: ”să îți pui semințe de floarea soarelui în buzunar. Când o să mori pe pământurile noastre, măcar vor crește flori în urma ta.”

ADVERTISEMENT

Dincolo de filmarea de mai sus, în care este surprins de la distanță dialogul dintre cei doi, se pare că există și o filmare realizată tocmai de către femeia care l-a luat la rost pe rus:

ADVERTISEMENT