News

O tânără a născut un copil în urma unui viol. Acum, trebuie să-i plătească pensie alimentară tatălui

O tânără a rămas însărcinată în urma unui viol în 2005, în momentul în care avea 16 ani. După 17 ani, trebuie să plătească pensie alimentară tatălui fetiței născute în acel an.
17.06.2022 | 17:18
O tanara a nascut un copil in urma unui viol Acum trebuie sai plateasca pensie alimentara tatalui
O femeie violată în SUA a născut un copil și acum trebuie să plătească pensie alimentară. Foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Femeia din SUA, Louisiana, în vârstă de 32 de ani, spune că a născut copilul în urma unui viol în 2005, iar acum a pierdut recent custodia fiicei sale.

O tânără din SUA trebuit să plătească pensie alimentară unui bărbat care a violat-o

Mai mult, Crysta Abelseth va fi obligată să plătească pensie alimentară celui care se presupune că a violat-o când avea doar 16 ani. Instanța i-a dat dreptate tatălui biologic și, implicit, custodia copilului.

ADVERTISEMENT

Femeia l-a acuzat la știri pe tatăl fetiței sale că a fost violată în 2005, momentul conceperii copilului.

Când fiica mea avea cinci ani, el a aflat despre copil și a urmărit să obțină custodia pentru a o lua de la mine. I-au acordat custodia 50/50, în ciuda faptului că fiica mea s-a născut în urma unui viol”, s-a plâns Crysta Abelseth, potrivit Știrile Pro TV.

ADVERTISEMENT

Tatăl biologic al copilului e John Barnes, lucru demonstrat de un test ADN care a arătat o potrivire de 99.97% între ADN-ul tatălul și al fiicei.

În momentul presupusului viol, tatăl avea 30 de ani, iar mama 16 ani. În statul Louisiana actul sexual dintre cei doi este considerat ilegal, chiar dacă ar fi existat consimțământ.

ADVERTISEMENT

Femeia nu a depus plângere penală împotriva presupusului violator în 2005. Abelseth a mărturisit că nu cunoștea legea și nu știa ce trebuie să facă în acel context.

În cele din urmă, femeia a fost sfătuită de un consilier in traumatologie și a depus o mărturie la Biroul Șerifului Parohiei Tangipahoa. Cu toate acestea, cazul nu a fost niciodată ”repartizat unui detectiv”, conform femeii.

ADVERTISEMENT

Publicația The Independent a contactat Biroul Șerifului Parohiei Tangipahoa pentru a obține o reacție, fără succes însă.

Mai mult, cazul a luat o întorsătură dramatică pentru femeie, care a pierdut în acest an custodia fetei sale. Totodată, va fi obligată să plătească pensie alimentară tatălui. Următoarea audiere pentru revocarea drepturilor părintețti ale tatălui va fi luna viitoare.

Publicația americană The Independent a încercat să-l contacteze pe tatăl fetei în vârstă de 16 ani, însă acesta a declinat orice comentariu.

ADVERTISEMENT
Tags: