Pariuri sportive

Femeile au declanşat războiul sexului la Munchen. Pep nu a reuşit să facă pace

Oraşul Munchen are o echipă care domină clar Bundesliga şi e una dintre forţele fotbalului mondial, este vorba de Bayern, dar şi o alta care de zece ani se zbate să revină în Bundesliga, TSV...
06.02.2014 | 23:03
Femeile au declansat razboiul sexului la Munchen Pep nu a reusit sa faca pace
ADVERTISEMENT

Oraşul Munchen are o echipă care domină clar Bundesliga şi e una dintre forţele fotbalului mondial, este vorba de Bayern, dar şi o alta care de zece ani se zbate să revină în Bundesliga, TSV Munchen 1860. Între cele două cluburi există, în pofida uriaşului decalaj valoric în favoarea lui Bayern, o rivalitate care nu de puţine ori s-a lăsat cu replici tăioase şi cu scîntei între suporteri.

Războiul femeilor suportere, ultimul motiv de conflict concitadin

În momentul de faţă TSV a început să spere că ar putea dacă nu sezonul acesta măcar în următorul să se gîndească la promovare, după ce clubul a fost salvat dintr-o delicată situaţie financiară de către un investitor iranian. Şi în loc să-şi vadă de problemele lor, “leii” de la TSV nu au altceva mai bun de făcut decît să declanşeze ceea ce presa din Munchen a numit războiul sex-apeal-ului, cu referire la prezenţele pe stadion la meciurile celor două rivale ale reprezentantelor sexului frumos. Cei de la Munchen 1860 consideră că la meciurile lor sînt prezente cele mai multe şi mai frumoase urmaşe ale Evei, iar conducerea lui Bayern, surprinzător, prin fostul mare internaţional Karl-Heinz Rummenigge, a luat totul în serios, răspunzînd provocării. “Mult mai multe femei şi fete vin să urmărească meciurile noastre şi acest lucru este absolut normal” – a spus “Kalle”.

ADVERTISEMENT

Guardiola a încercat diplomaţia

Pep Guardiola a încercat, cu diplomaţie, să îngroape securea războiului. “Ar fi extraordinar pentru oraşul Munchen să avem două echipe în primul eşalon. Evident, meciurile cu Dortmund sînt partidele noastre vedetă, dar o confruntare cu TSV 1860 ar fi adevărat derby. Urez celor de la TSV să vină cît mai repede lîngă noi în Bundesliga”. Este însă singurul care vrea pace. În urmă cu trei ani, cînd Ulli Hoeness a vrut să sară în ajutorul lui TSV pentru a-i salva de la faliment, suporterii lui Bayern l-au făcut laş şi trădător şi au cerut ca Bayern să nu ajute concitadina.

130626131818-pep-guardiola-t2-single-image-cut

Beckenbauer a fost fan TSV

O situaţie aparte are preşedintele de onoare al lui Bayern, fostul mare internaţional Franz Beckenbauer (foto pe vremea cînd era jucător). Cînd şi-a început cariera la juniori juca pentru o echipă mică, Munchen 06 şi era mare fan TSV, echipă la care spera să ajungă curînd . A jucat un amical tocmai cu echipa favorită şi spre şocul său un adversar l-a înjurat în mai multe rînduri. A decis atunci pe loc să meargă la Bayern şi aşa a ajuns un mare simbol al clubului fanion al Bavariei.

ADVERTISEMENT

cristiano-ronaldo-574-franz-beckenbauer-in-action-for-bayern-munich