Fotbal intern

GALERIE FOTO. Femeile care s-au iubit cu Adi Mutu. Imagini senzationale

Adi Mutu se va însura cu Sandra Bachici, mama celui de-al patrulea copil al său, iar tot azi va avea loc botezul lui Tiago, ultimului moştenitor a "Briliantului" - vezi detalii. CLICK PE GALERIA...
15.10.2017 | 12:10

Adi Mutu se va însura cu Sandra Bachici, mama celui de-al patrulea copil al său, iar tot azi va avea loc botezul lui Tiago, ultimului moştenitor a “Briliantului” – vezi detalii. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA TOATE IMAGINILE CU FEMEILE CARE AU TRECUT PRIN PATUL LUI ADI MUTU!

Fostul jucător al echipei naţionale a României a fost însurat până în prezent de două ori. Prima lui soţie a fost Alexandra Dinu, alături de care are un băiat, pe Mario, iar apoi s-a însurat cu frumoasa brunetă din Republica Dominicană, Consuelo, alături de care are două fetiţe, Adriana şi Maya.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Adi Mutu a fost însurat cu Alexandra Dinu şi Consuelo Matos

FANATIK.RO vă prezintă toate femeile care au trecut prin viaţa “Briliantului” până în prezent.

Prima relaţie serioasă a lui Adi Mutu datează din perioada adolescenţei, atunci când a trăit o poveste de iubire timp de doi ani cu handbalista Irina Neagu, campioană la tineret. Următoarea pe lista “Briliantului” a fost Anca Nicolae, o vedetă Playboy. După cele două relaţii, Adi Mutu a decis să se facă băiat de casă şi s-a însurat cu Alexandra Dinu. Mariajul celor doi nu a durat foarte mult, iar Mario Mutu a fost produsul iubirii dintre Adi Mutu şi Alexandra. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI!

După ce a divorţat de Alexandra Dinu, fostul internaţional român a început o serie de cuceriri. Pe lista “Briliantului” au apărut nume precum: Ioana Popescu, Laura Anreşan, Diana Codreanu, Catrinel Menghia, Diana Munteanu. Cristina Cepraga şi Lavinia (ex Spicy).

Aida Yespica şi Blu Cantrell au fost pe lista lui Mutu

Adi Mutu s-a orientat şi către femeile din străinătate, după ce a “consumat” tot ce a fost mai bun din România. A trăit scurte poveste de iubire cu Blu Cantrell, Aida Yespica, Moran Atias şi Martina Stella. Apoi, “Briliantul” a revenit la femeile din România şi s-a iubit cu Monica Dascălu, Cristina Tintila şi Alina Chidarcea. Şi Brianca Drăguşanu a fost pe lista fostului atacant al Fiorentiei.

A pus stop aventurilor amoroase şi a hotărât să se căsătorească pentru a doua oară. Aleasa a fost o brunetă sexy din Republica Dominicană pe nume Consuelo Matos, iar mariajul lor a durat aproximativ 9 ani. Cei doi au divorţat în 2013, dar separarea lor a fost recunoscută în România în iarna lui 2016.

Adi Mutu a cunoscut-o pe Sandra Bachici după ce a divorţat de Cosnuelo Matos, iar cei doi se vor căsători duminică şi au un băieţel, Tiago.