Fotbal intern

Fenerbahce a mărit oferta pentru Dennis Man! Câţi bani vor să plătească turcii

24.11.2018 | 10:50
Fenerbahce a marit oferta pentru Dennis Man Cati bani vor sa plateasca turcii

Turcii de la Fenerbahce au mărit oferta pentru Dennis Man, după ce Gigi Becali a refuzat să îl cedeze pe atacantul în vârstă de 20 de ani pentru 3 milioane de euro. Latifundiarul din Pipera este pregătit să îl vândă pe Dennis Man cu 30.000.000 de euro, dar turcii vor să ofere aproape jumătate din suma cerută de patronul FCSB-ului.

FANATIK.RO a anunţat în premieră că turcii de la Fenerbahce sunt interesaţi de transferul internaţionalului român U21, iar aceştia insistă pentru ca Dennis Man să ajungă în Turcia în perioada de mercato. Astfel, jurnaliştii de la tummaclar.com susţin că fosta campioană a mărit oferta pentru atacantul de la FCSB.

Fenerbahce a mărit oferta pentru Dennis Man

Turcii de la Fenerbahce i-au transmis lui Gigi Becali că vor să plătească 3 milioane de euro pentru Dennis Man, dar oferta făcută de aceştia nu a fost pe placul latifundiarului din Pipera. Astfel, oficialii fostei campioane din Turci au hotărât să îi pună pe masă lui Gigi Becali nu mai puţin de 12 milioane de euro pentru internaţionalul român în vârstă de 20 de ani.

Dennis Man într-un meci jucat de FCSB cu Juventus Bucureşti
Dennis Man într-un meci jucat de FCSB cu Juventus Bucureşti

Deşi Gigi Becali a anunţat că doreşte 30 de milioane de euro pentru Dennis Man, latifundiarul din Pipera a lăsat să se înţegeală că ar accepta şi 14-15 milioane de euro ca să îl lase pe atacantul cumpărat de la UTA Arad să plece în perioada de mercato din iarnă. Dacă transferul lui Man la Fenerbahce se va face în schimbul celor 12 milioane de euro, atunci tânărul fotbalist ar fi cel mai scump jucător român plecat din Liga 1 Betano. Recordul este deţinut de Nicolae Stanciu, fotbalist care a plecat la Anderlecht de la FCSB pentru 9.800.000 de euro.

Articolul apărut în presa din Turcia în care este anunţat faptul că Fenerbahce vrea să plătească 12 milioane de euro pentru Dennis Man
Articolul apărut în presa din Turcia în care este anunţat faptul că Fenerbahce vrea să plătească 12 milioane de euro pentru Dennis Man
  • 2,7 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
  • 400.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul lui Man de la UTA Arad
  • 18 goluri în 76 de meciuri jucate pentru FCSB are Dennis Man