Fotbal intern

Fenerbahce, şedinţă pentru transferul lui Dennis Man. Fanatik a anunțat în exclusivitate negocierile

18.01.2021 | 13:35
Fenerbahce sedinta pentru transferul lui Dennis Man Fanatik a anuntat in exclusivitate negocierile
ADVERTISEMENT

După ce a reușit să îl aducă pe Mesut Ozil, de la Arsenal, Fenerbahce reia asaltul pentru Dennis Man. Turcii vor neapărat să îl convingă pe Gigi Becali să îi dea drumul „perlei” din atacul FCSB.

FANATIK a anunțat în exclusivitate negocierile dintre cele două echipe încă din luna decembrie. Fenerbahce a făcut atunci singura ofertă concretă primită de FCSB pentru atacantul său.

ADVERTISEMENT

Presa din Turcia anunță că gruparea care își propune să câștige titlul în acest sezon va forța aducerea lui Man până la finalul ferestrei de transferuri din ianuarie.

Fenerbahce, ședință pentru transferul lui Dennis Man. Fanatik a anunțat negocierile în decembrie

Plecarea lui Dennis Man de la FCSB ar putea să se materializeze mai devreme decât s-ar aștepta suporterii roș-albaștrilor. Golgheterul Ligii 1 este dorit cu ardoare de către oficialii clubului turc Fenerbahce Istanbul.

ADVERTISEMENT

Aceștia au reușit să rezolve deja aducerea lui Mesut Ozil, încă din această lună, și vor să rezolve și transferul lui Dennis Man, jucător dorit în mod expres de președintele Emre Belozoglu.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate la jumătatea lunii decembrie că Fenerbahce a făcut o ofertă concretă pentru Dennis Man, în valoare de 5 milioane de euro + 15% din valoarea unui viitor transfer al fostului fotbalist de la UTA Arad.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nici nu a vrut să audă despre o astfel de propunere. Patronul roș-albaștrilor a afirmat că își dorește să obțină cel puțin 15 milioane de euro în schimbul vârfului său.

Astfel, propunerea turcilor, despre care FANATIK a anunțat că este singura ofertă concretă primită de Becali pentru Dennis Man, a primit un răspuns deloc pe placul conducerii clubului din Istanbul.

ADVERTISEMENT

Conducerea lui Fenerbahce nu cedează, iar publicația Fotospor anunță că Emre Belozoglu a convocat o ședință a oficialilor de pe Şükrü Saracoğlu, subiectul principal de discuție fiind aducerea lui Dennis Man.

Dorit și de Fiorentina. Italienii au oferit 12.000.000 de euro

Este de așteptat ca turcii să revină cu o nouă ofertă pentru vârful FCSB-ului, dar aceasta trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor lui Gigi Becali, pentru ca patronul roș-albaștrilor să ia în calcul să se despartă de cel de la care așteaptă să fie decisiv în lupta pentru titlu.

FANATIK a dezvăluit că Gigi Becali a mai primit o ofertă pentru atacantul său. Propunerea a venit din partea Fiorentinei și se ridică la 12 milioane de euro, astfel că turcii de la Fenerbahce trebuie să umble semnificativ la suma pe care au oferit-o inițial pentru Man.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – FCSB: 2,00 este cota pentru „Total Goluri 2-3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: