Fotbal international

Fenerbahce vrea să îl transfere pe George Pușcaș! Turcii au pregătit o super ofertă pentru Palermo

09.06.2019 | 16:02
Fenerbahce vrea sa il transfere pe George Puscas Turcii au pregatit o super oferta pentru Palermo

George Pușcaș face parte din lotul echipei naționale a României pentru preliminariile EURO 2020, dar a fost inclus și de Mirel Rădoi pe lista fotbaliștilor care vor participa la Campionatul European din 2019, acolo unde va juca alături de România U21 în Grupa C. Atacantul ar putea să o părăsească pe Palermo și să fie transferat de Fenerbahce, anunță ajansspor.com.

Fenerbahce vrea să îl transfere pe George Pușcaș

Fenerbahce vrea să profite de situația în care se află Palermo, formație care are probleme mari după ce Federația Italiană de Fotbal a găsit nereguli financiare. Inițial s-a decis retrogradarea în Serie C, dar la rejudecarea cazului Curtea de Apel a hotărât ca echipa să rămână în Serie B, dar să înceapă noul sezon cu o depunctare de 20 de puncte.

Astfel, Fenerbahce ar putea să îl cumpere pe George Pușcaș cu 3,3 milioane de euro, toate acestea deorece Palermo și-a propus ca obiectiv rămânerea în eșalonul secund și bugetul va fi mult mai mic. Turcii urmează să plătească 3,3 milioane de euro, exact suma pe care Palermo a plătit-o celor de la Inter în vara trecută.

Anunțul făcut de presa din Turcia despre interesul lui Fenerbahce pentru George Pușcaș

Gigi Becali a luat legătura cu Palermo

Fenerbahce nu este singura echipă care s-a interesat de serviciile lui George Pușcaș. Gigi Becali a anunțat în nenumărate rânduri că și-l dorește pe internaționalul român la FCSB, iar presa din Italia a dezvăluit că latifundiarul din Pipera chiar a luat legătura cu Palermo pentru a se interesa de situația lui George Pușcaș.

În vârstă de 23 de ani, George Pușcaș a ajuns la Palermo în luna august a anului 2018 și mai are contract cu formația din Serie B până în iunie 2022. Cotat de site-urile de specialitate la 3 milioane de euro, internaționalul român a jucat în 33 de meciuri pentru Palermo în sezonul 2018 – 2019, a înscris 9 goluri și a oferit 3 pase decisive.