Fotbal intern

Fenerbahce vrea să-l transfere pe Dennis Man! Anunțul turcilor: ”El este viitorul star”

21.11.2018 | 12:52
Fenerbahce vrea sal transfere pe Dennis Man Anuntul turcilor El este viitorul star

Oficialii clubului Fenerbahce Istanbul sunt interesați de transferul mijlocașului de la FCSB, Dennis Man, pe care l-au urmărit în mai multe partide. Cotidianul turc Fotomac a scris că fosta campioană a Turciei le-a luat fața celor de la Manchester United și se află în pole position pentru achiziționarea internaționalului român de tineret.

”Lovitură pentru Manchester United! El este viitorul star al lui Fenerbahce”, au scris jurnaliștii turci în știrea în care anunță că Dennis Man se află pe lista grupării din Istanbul, care are un sezon extrem de slab fiind abia pe locul 13 după disputarea a 12 etape din campionat.

Fenerbahce vrea să-l transfere pe Dennis Man: ”Gigi Becali are ultimul cuvânt”

”Trebuie să stăm să vedem. Gigi Becali dorește foarte tare să-l păstreze, să discutăm de la vară. Vedem exact ce se va întâmpla. Sunt foarte multe echipe care îl vor, dar Gigi Becali are ultimul cuvânt, să vadă exact ce își dorește”, a declarat agentul lui Dennis Man, Anamaria Prodan, despre un posibil transfer la Fenerbahce Istanbul.

Dennis Man în luptă pentru balon cu Deian Sorescu și Armando Cooper în meciul Dinamo - FCSB
Dennis Man în luptă pentru balon cu Deian Sorescu și Armando Cooper în meciul Dinamo – FCSB

”El vrea să ia campionatul, să se califice în Champions League. Depinde și de ce bani se obțin. Dacă se obține o sumă de transfer pentru Gigi, atunci e ok. Dacă nu este suma de transfer dorită de Gigi, atunci nu se poate face în iarnă”, a explicat Anamaria Prodan pentru ziare.com.

Fenerbahce l-a urmărit și pe Florinel Coman

FANATIK.RO a anunțat că Dennis Man este urmărit de Fenerbahce Istanbul la derby-ul Dinamo – FCSB, care s-a disputat în urmă cu zece zile. La același meci, turcii au fost cu ochii pe pe coechipierul lui Man, Florinel Coman.

În ultima perioadă s-a scris că Dennis Man este dorit de mai multe formații din Europa, cele mai interesate fiind Manchester United, AS Roma și Șahtior Donețk.