News

Fenomen meteo neobişnuit în Bucureşti. Ce se va întâmpla în această seară în Capitală

24.03.2021 | 13:43
Fenomen meteo neobisnuit in Bucuresti Ce se va intampla in aceasta seara in Capitala
ADVERTISEMENT

Fenomen meteo neobişnuit în Bucureşti. Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis o prognoză specială pentru zona Capitalei.

Intervalul menționat de ANM este 24.03.2021, ora 09:30 – 25.03.2021, ora 10:00.  Cerul se va înnora treptat, iar după-amiaza și la începutul nopții vor fi perioade cu averse mai ales sub formă de ninsoare și posibile descărcări electrice, transmite Administraţia Naţională de Meteorologie.

ADVERTISEMENT

Fenomenul meteocare va afecta zona municipiului București se va încheia joi la primele ore ale dimineții.

Fenomen meteo neobişnuit în Bucureşti. Ninsoare și posibile descărcări electrice în Capitală. ”Cerul se va înnora treptat”

În cursul acestei zile, vântul va sufla în general moderat, cu viteze de până la 35 – 40 km/h. Temperatura va fi mult mai scăzută decât în mod normal la această dată.

ADVERTISEMENT

”Cerul se va înnora treptat, iar după-amiaza și la începutul nopții vor fi perioade cu averse mai ales sub formă de ninsoare și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze de până la 35…40 km/h.

Temperatura aerului va fi mult mai scăzută decât în mod normal la această dată, astfel că maximă se va situa în jurulvalorii de 5 grade, iar minima va fi de -4…-1 grad”, se arată în comunicatul ANM.

ADVERTISEMENT
  • Vezi AICI și prognoza meteo pentru 22 martie – 19 aprilie.

Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele informații meteorologice, în funcţie de
evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

Vremea se strică în toată țara

Potrivit ANM, până pe 25 martie, ora 10:00, în majoritatea regiunilor din România vor apărea precipitații în special sub formă de lapoviță și ninsoare. De asemenea, vântul va avea intensificări, local și temporar, și va atinge viteze în general de 45 și 55 km/h.

ADVERTISEMENT

Vremea va fi deosebit de rece, temperaturile vor fi preponderent negative pe timpul nopții și dimineața. Va apărea și bruma, mai ales în zonele din vestul, nord-vestul și, parțial, în centul României, se precizează într-un comunicat al Administraţiei Naţională de Meteorologie.

ADVERTISEMENT
Tags: